Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ
Με δυνατό ΚΚΕ να φανεί ηλιαχτίδα προοπτικής

«Βρισκόμαστε μπροστά στις πιο δύσκολες εκλογές των τελευταίων χρόνων - εκλογές βουβές - , όπως λέει και ο πολύς κόσμος, αλλά πάρα πολύ κρίσιμες! Κρίσιμες, διότι θα πρέπει μέσα από αυτές να βγουν συμπεράσματα για το μέλλον και την προοπτική του λαού μας!», σημείωσε στον χαιρετισμό του ο Πέτρος Αρκουμάνης, τονίζοντας ότι το δίλημμα για τον λαό είναι αν «θα συνεχίσουμε σε αυτήν τη ρότα της συντήρησης, της απογοήτευσης και του κάτω το κεφάλι, που μας έχουν επιβάλει ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ, ή θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να φανεί ηλιαχτίδα σωτηρίας και προοπτικής;».

«Μας ξέρετε και σας ξέρουμε! Θέλουμε να είστε μαζί μας!» πρόσθεσε, και σημείωσε μεταξύ άλλων πως «τον σοσιαλισμό, αλλά και απλές δημοκρατικές διαδικασίες και τις στοιχειώδεις μικροκατακτήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ τις έχει ξεχάσει και τις έχει αφήσει για τη Δευτέρα Παρουσία.

Προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ στη Βουλή όπως:

- την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης.

- την επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, και του κατώτερου μεροκάματου στα 33,57 ευρώ.

- πρακτική άσκηση των σπουδαστών με πλήρεις αποδοχές και δικαιώματα.

- κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

- μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και αλλού

Ολες αυτές τις διατάξεις και άλλες πολλαπλές προτάσεις τις έχει καταψηφίσει.

Μιλάμε για στοιχειώδεις πράξεις δημοκρατικής ευαισθησίας, για την ανακούφιση των εργαζομένων που όλες αυτές τις καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ!

(...) Ψήφισαν όλοι τους μνημόνια και η ΝΔ, και ο ΣΥΡΙΖΑ, και το ΚΙΝΑΛ καθώς και έφεραν δικούς τους εφαρμοστικούς αντιλαϊκούς νόμους. Χρειάζεται ολική καταδίκη όλων αυτών που στέρησαν τη χαρά από τα σπίτια μας και έφεραν απογοήτευση, θλίψη και ανέχεια στην κοινωνία μας!

(...) ΝΑΙ στην καταδίκη όλων των πολιτικών δυνάμεων, που φτωχοποίησαν τη ζωή μας και υποθήκευσαν, αλλά και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας. Δυνατό ΚΚΕ, ώστε να δοθεί κουράγιο στον εργαζόμενο, στον απλό πολίτη, ότι υπάρχει και άλλη λύση και προοπτική! Ψήφος στο ΚΚΕ... για να υπάρχει μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, όσο ο λαός με τις ακολουθούμενες πολιτικές θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση! Ψήφος στο ΚΚΕ για να εκλεγεί κομμουνιστής βουλευτής στη Βοιωτία και να μπει οριστικά στα λαγούμια της και στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας η ναζιστική Χρυσή Αυγή!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ