Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Χρυσαυγίτη υποψήφιο προβάλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Καταγγελία από την ΤΕ Υγείας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας

Τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ), που με την πρακτική της να προβάλλει μέλος του Συλλόγου, υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, σε ηλεκτρονικό φυλλάδιο που κυκλοφόρησε, δίνοντας συγχωροχάρτι στους ναζιστές, καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Υγείας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ο ΙΣΘ προχώρησε σε έκδοση ηλεκτρονικού φυλλαδίου, στο οποίο παρουσιάζει γιατρούς που είναι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης, λέγοντας μάλιστα ότι «στέκεται στο πλευρό των γιατρών και είναι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων που αποφάσισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα», στο οποίο φιγουράρει και ο υποψήφιος της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Η ΤΕ Υγείας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, σε σχόλιό της, θυμίζει στη διοίκηση του ΙΣΘ ότι «η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική - δολοφονική οργάνωση που βρίσκεται υπόδικη για μια σειρά από εγκληματικές πράξεις όπως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι επιθέσεις σε Ελληνες εργάτες και μετανάστες και άλλα.

Με την πράξη της αυτή η διοίκηση του ΙΣΘ δίνει συγχωροχάρτι στους ναζιστές».

Και καλεί τον ιατρικό κόσμο της Θεσσαλονίκης «να καταδικάσει τη στάση της διοίκησης του ΙΣΘ. Στις εκλογές της 7ης του Ιούλη να απομονώσει ακόμα περισσότερο τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή και να στηρίξει μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ