Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΝΑΤΑΣΑ ΤΑΤΣΗ
ΚΚΕ η μόνη σίγουρη, χρήσιμη επιλογή για κάθε εργαζόμενο

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που πιάνει τόπο. Είναι πραγματικά η μόνη κερδισμένη, γιατί την επόμενη μέρα θα κατατεθεί σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Θα τη βρει μπροστά του ο λαός στους αγώνες για να εμποδιστεί η αντιλαϊκή πολιτική. Για να κατακτήσουμε όσα έχουμε σήμερα ανάγκη», σημείωσε στο χαιρετισμό της η Νατάσα Τάτση, εξηγώντας πως για όλους όσοι δίνουν τη μάχη «με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο χέρι μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι ξεκάθαρο πως αυτή συνεχίζεται και μετά τις 7 του Ιούλη...

Στην οργάνωση του αγώνα μας στο Σωματείο, στον Σύλλογο Γυναικών, στις παρεμβάσεις μας για να μην κατασχεθεί κανένα σπίτι, να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα νοικοκυριό, στην πάλη μας για να επανδρωθεί το νοσοκομείο, το σχολειό, στη στήριξή μας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στη μαχητική μας στάση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, να μη "σκορπίσουν" την ψήφο τους. Με μέτωπο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ, στο νεκραναστημένο ΠΑΣΟΚ. Απέναντι στον Βαρουφάκη, τον αρχιτέκτονα του τρίτου μνημονίου, αλλά και στον ακροδεξιό Βελόπουλο. Να γκρεμίσουμε τους δολοφόνους της ΧΑ από την τρίτη θέση και να αποδώσουμε την έδρα του νομού εκεί που πραγματικά ανήκει, δηλαδή στο ΚΚΕ. Να μην κερδηθεί η "παρτίδα" στην αποχή. Ολοι αυτοί που θέλουν το λαό απλό θεατή στη ζωή του, πριμοδοτούν την αποχή.

Ας τους κόψουμε λοιπόν τον αέρα, για να δώσουμε νέα πνοή στους καθημερινούς και μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Να πεισμώσουμε με την αλαζονεία και το ύφος τους και να ισχυροποιήσουμε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Αυτή είναι η σίγουρη, η μόνη χρήσιμη, η αγωνιστική επιλογή για κάθε εργαζόμενο που ασφυκτιά από τη ζωή και το μέλλον που έχουν διαμορφώσει γι' αυτόν και τα παιδιά του.

Τη φλόγα της ανατροπής που μόνο το ΚΚΕ εκφράζει, τη φλόγα που μένει αναμμένη σε όλες τις συνθήκες... πρέπει όχι μόνο να τη διαφυλάξουμε, γιατί είναι το φως μέσα στα σκοτάδια τους, αλλά να τη μετατρέψουμε σε φωτιά, για να σαρώσει όσους σήμερα σαρώνουν τα όνειρα και τα θέλω μας.

Το ΚΚΕ μπορεί, θέλει και θα πρωταγωνιστήσει για αυτήν την υπόθεση!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ