Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΟΣ
Ολοι μαζί για κομμουνιστή βουλευτή στη Βοιωτία!

«Οι μάσκες πλέον έπεσαν, όλοι είδαμε τι εστί ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζουμε πολύ καλά τι πάει να πει συγκυβέρνηση ΝΔ - ΚΙΝΑΛ. Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν και ποιος είναι ο σκοπός αυτών των κυβερνήσεων», σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γ. Βάγγος, υπογραμμίζοντας πως «το μόνο κόμμα που στήριξε τον εργαζόμενο και τον άνθρωπο τον καθημερινό, που δίνει τον αγώνα για την οικογένειά του, για το σπίτι του και για την προκοπή είναι το ΚΚΕ!

Γι' αυτό ο καθένας από μας πρέπει με νύχια και με δόντια να πείσει έναν τουλάχιστον ακόμα σε σχέση με τις ευρωεκλογές να ψηφίσει ΚΚΕ, γιατί στη Βοιωτία πρέπει να έχουμε βουλευτή κομμουνιστή.

Ηρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου και η Βοιωτία να έχει τον δικό της βουλευτή για έναν και απλό λόγο: Για να κυνηγήσει τα συμφέροντα του λαού, του τόπου και όχι σαν αυτούς τους βουλευτές που έχουμε τώρα, που κυνηγάνε μόνο τα οικονομικά συμφέροντα αυτών που τους κρατάνε στην καρέκλα. Γι' αυτό σας καλώ όλους μαζί, αυτές τις δύο μέρες να στηρίξουμε έτσι ώστε να βγει κομμουνιστής βουλευτής στη Βοιωτία!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ