Τρίτη 15 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και εκτελούν!

Πώς θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν τα παραπάνω; Αντιγράφουμε από το «Κυριακάτικο Βήμα»: «Ηδη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης συγκατένευσε ώστε να συσταθεί Ειδικό Συντονιστικό Κέντρο, με έδρα την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, ως απόρροια της συμφωνίας καταπολέμησης της τρομοκρατίας μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ»! (σ.σ.: Επί «αμερικανικού εδάφους», δηλαδή, θα λύνονται οι «τρομοκρατικές» υποθέσεις που αφορούν τη χώρα μας). «Το Κέντρο αυτό, στο οποίο μετέχουν στελέχη του FBI, της CIA και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, δεν καθοδηγεί απλώς τις επιχειρήσεις για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων, αλλά αξιολογεί όλα ανεξαιρέτως τα ευρήματα των διωκτικών αρχών, επανεξετάζει φακέλους, επεξεργάζεται προγράμματα προστασίας μαρτύρων, κ.ά.».

Αν πιστέψουμε την εφημερίδα, «η κηδεμονία των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ στις έρευνες για την τρομοκρατία έχει αρχίσει να προκαλεί και παρενέργειες. Ηδη στελέχη του FBI αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να ασκήσουν μονομερείς διώξεις σε βάρος συγκεκριμένων ατόμων τα οποία κατά την εκτίμησή τους ενέχονται σε τρομοκρατικές πράξεις και να ζητήσουν την έκδοσή τους στις ΗΠΑ»!

Αν έτσι έχουν τα πράγματα (και μάλλον έτσι είναι), οι κυβερνώντες επιχειρούν - εκτός των άλλων - να «θολώσουν το τοπίο» και να κάνουν «παιχνίδι» με τις ανεκδιήγητες «λίστες Γρυλλάκη»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ