Τρίτη 15 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κινούνται διαδικασίες απελευθέρωσής του

Ανακοίνωση του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Με χτεσινοβραδινή του ανακοίνωση το Γραφείο Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ τονίζει ότι μετά από τη λαϊκή απαίτηση και τις διαθέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων του Λιτόχωρου, θα κινήσει σήμερα τις διαδικασίες της άμεσης απελευθέρωσης του Ζαχαρία Καρακίτσιου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η καταδίκη του Ζ. Καρακίτσιου έστειλε ένα σαφές μήνυμα: Να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα ενάντια στη Νέα Τάξη, τον πόλεμο, τους τρομονόμους και την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών.

Η ομόφωνη έκφραση συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λιτόχωρου στον Ζ. Καρακίτσιο, εκφράζει τη λαϊκή απαίτηση οι αγωνιστές να κινούνται ανάμεσα στο λαό και φανερώνει ότι η ελληνική κοινωνία έχει υψηλή ευαισθησία στην έκφραση αλληλεγγύης σε διωκόμενους κοινωνικούς αγωνιστές.

Αποδεχόμενοι τις παραπάνω διαθέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων του Λιτόχωρου, θα κινήσουμε τις διαδικασίες της άμεσης απελευθέρωσης την Τρίτη 15 Φλεβάρη.

Ευχαριστούμε όσους συμπαραστάθηκαν στον αγωνιστή Ζ. Καρακίτσιο και υποσχόμαστε πιο αποφασιστικά να συνεχίσουμε τον αγώνα, ενάντια στη Νέα Τάξη, τον πόλεμο, για την περιφρούρηση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ