Τρίτη 15 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«902» ευχές για το 2002...

Με ευχές για ένα πιο αγωνιστικό 2002, με περισσότερη και καλύτερη ποιοτικά ενημέρωση για τα δικαιώματα του λαού, με πιο πειστική αποκάλυψη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, και προβολή της πολιτικής του ΚΚΕ που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων, έκοψε χτες την πίτα του για το νέο χρόνο ο «902 Αριστερά στα FM» (Τηλεόραση και Ραδιόφωνο).

Παρόντες στην εκδήλωση στα γραφεία του σταθμού στον Περισσό, όπου τους καλωσόρισε ο διευθυντής του Στάθης Βαμβέτσος, ήταν, εκτός των άλλων, και ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης, η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, προσκαλεσμένοι της Διεύθυνσης και της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη», της ΚΟΜΕΠ, όλων των Τμημάτων της ΚΕ, συνεργάτες του σταθμού κ.ά.

«Είστε μια όαση στην ενημέρωση, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», είπε ο Χ. Φλωράκης και προέτρεψε τους εργαζόμενους στο σταθμό: «Αυτόν το ρόλο να τον αναπτύσσετε παραπέρα, να βελτιώνετε τις εκπομπές και από άποψη περιεχομένου και από άποψη εμφάνισης. Μην περιμένετε από κανέναν άλλο σταθμό, γιατί όλοι οι άλλοι είναι για να αποπροσανατολίσουν το λαό και το λαϊκό κίνημα».

Η Αλ. Παπαρήγα στις σχετικές δηλώσεις της θα πει:

«Συνηθίζεται κάθε νέα χρονιά όλοι να εύχονται ειρήνη. Αυτό εμείς το πιστεύουμε. Νομίζω όμως ότι ο "902" έχει ήδη αποδείξει ότι είναι σταθμός που παλεύει για την ειρήνη και συμβάλλει συνειδητά στην ανάπτυξη του φιλειρηνικού κινήματος. Αλλά υπάρχει και το δεύτερο σκέλος που συμβάλλει ο "902". Θα ήθελα να το εξάρω και να γίνει, αν θέλετε, ακόμα πιο αιχμηρός και αποφασιστικός, να συμβάλλει ώστε να μη νιώθουν ούτε μια μέρα ειρήνης οι κρατούντες, η κυβέρνηση, αυτοί που εξουσιάζουν. Η πάλη εναντίον αυτών πρέπει να είναι ανειρήνευτη, η ειρήνη πρέπει να είναι για τους λαούς, για το λαό μας και όχι για τους εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου. Εδώ σαφώς συμβάλλει ο "902", αλλά εδώ θέλει ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, ικανότητα, τέχνη και επιμονή. Και είναι ευθύνη όλων μας να βοηθήσουμε τον "902", που έχει ελάχιστες οικονομικές προϋποθέσεις -δε στηρίζεται από το μεγάλο κεφάλαιο- να τον βοηθήσουμε ανεβάζοντας την ακροαματικότητά του, ανεβάζοντας την ποιότητά του, με τις συντροφικές και φιλικές μας παρατηρήσεις. Και είμαι βέβαιη ό,τι οι άνθρωποι που δουλεύουν στον "902" μπορούν να εκτιμήσουν και το ρόλο που κάνουν και τις ευθύνες τους και τις ανάγκες τους. Χρειάζονται όμως ακόμα περισσότερο και τη συντροφική μας συμπαράσταση».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ