Τρίτη 22 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου Κρήτης του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 23/1, στις 7μ.μ., στα γραφεία της (οδός 1821 αρ. 39), με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές».

- Συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις οργανώνουν οι ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ το Σάββατο 26/1, στις 6.30μ.μ., στα γραφεία τους, Κερκύρας 91.

Περιοδείες

- Μια σειρά από περιοδείες και ομιλίες προγραμματίζονται από την Αχτίδα Κατασκευών της ΚΟΑ του ΚΚΕ σε εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Τρίτη 22/1, στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στο Μοναστηράκι, στις 7 το πρωί, με τον βουλευτή του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκα.
  • Αύριο, Τετάρτη 23/1, στις 9 π.μ., στο εργοτάξιο στη Δουκίσσης Πλακεντίας, με τον βουλευτή του Κόμματος Αντώνη Σκυλλάκο.
Συνεστιάσεις

- Τον ετήσιο χορό της διοργανώνει η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 25 του Γενάρη, στο κέντρο «Νέα Δειλινά» στα Κουφάλια.

- - Η Αχτιδική Επιτροπή Μενιδίου, Λιοσίων, Ζεφυρίου και Βορείων Χωριών του ΚΚΕ καλεί στην ετήσια συνεστίασή της, την Παρασκευή 25 Γενάρη, στις 9μ.μ,, στο κέντρο «Λεμόνα» στο Μενίδι (Λεωφόρος Ιωνίας 54).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ