Τρίτη 5 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ευνοϊκές συνθήκες σε 3 εγκληματίες χρυσαυγίτες

Τρεις φασίστες της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή που έχουν καταδικαστεί από τον Οκτώβρη του 2020 αποφασίστηκε να μεταχθούν από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας, μετάθεση που σημαίνει πολύ πιο ευνοϊκή μεταχείριση: Δουλειά μέχρι το μεσημέρι και υπολογισμός των ημερών κράτησης, που οδηγεί σε γρηγορότερη αποφυλάκιση.

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή της ΧΑ Π. Ηλιόπουλο, με τη γνωστή εγκληματική δράση και τα ναζιστικά τατουάζ, ο οποίος έρχεται πιο κοντά στο σπίτι του, ενώ πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορές ότι ο δήμος Βόλου προχώρησε σε απευθείας ανάθεση στην εταιρεία του καταδικασθέντος ναζί σχετικά με την εκτύπωση εντύπων τουριστικής προβολής και πληροφόρησης για τις ανάγκες του τμήματος Τουρισμού του δήμου.

Οι άλλοι δύο είναι ο Α. Χρυσαφίτης, καταδικασμένος για την συμμετοχή στη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, και ο Α. Στράτος, που εκτός της συμμετοχής του στην εγκληματική οργάνωση έχει επίσης καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για απόπειρα δολοφονίας στη διάρκεια επίθεσης μηχανοκίνητου τάγματος εφόδου στο στέκι «Αντίπνοια» στα Πετράλωνα (30/6/2008). Σύμφωνα με την τότε απόφαση, επιτέθηκε με πτυσσόμενο μαχαίρι με σκοπό να σκοτώσει και τραυμάτισε σοβαρά στη μηριαία αρτηρία έναν άνθρωπο, προκαλώντας του μεγάλη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για 20 μέρες.

Σε αυτούς τους εγκληματίες φασίστες είναι που δίνονται ευνοϊκές συνθήκες μεταχείρισης με αποφάσεις δικαστικών συμβουλίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ