Τρίτη 5 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος! Τσάκισέ τον!

Πολιτική συγκέντρωση το ερχόμενο Σάββατο στην πλατεία Τερψιθέας

Οι Οργανώσεις Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προετοιμάζουν μαζική πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 9 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη, με σύνθημα «Ο φασισμός δε θα πεθάνει μόνος! Τσάκισέ τον! Με οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα! Με δυνατό ΚΚΕ!» και ομιλητή τον Θανάση Σγούρο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Επιπλέον, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κεντρική Μακεδονία σχεδιάζουν πλούσια δραστηριότητα και πλατύ πολιτικό άνοιγμα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα:

Η ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης αύριο Τετάρτη οργανώνει μαζική παρέμβαση - εξόρμηση στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Επίσης, την Παρασκευή 8/10 στις 7.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση. Και, τέλος, η ΟΒ Μαθητών Λυκείου Ανω Τούμπας οργανώνει εξόρμηση στις γειτονιές της Ανω Τούμπας.

Την Παρασκευή 8/10, στις 9 μ.μ., προγραμματίζεται προβολή του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνάμε...»:

-- Από την ΤΟ ΣΘΕ - Γεωτεχνών, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ στο κινηματοθέατρο των εστιών.

-- Από την ΤΟ Πολυτεχνείου, ΝΟΠΕ, Υγείας, ΦΛΣ στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

Το Σάββατο 9/10 στις 11 π.μ., η γυμνασιακή ΟΒ Καλαμαριάς οργανώνει δραστηριότητα με τίτλο «Τραγουδάμε ενάντια στον φασισμό».

Την Κυριακή 10/10:

Στις 6 μ.μ., η εδαφική ΟΒ Καλαμαριάς οργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου της εγκληματικής - ναζιστικής οργάνωσης».

Στις 7 μ.μ., η ΟΒ Λυκείων Καλαμαριάς διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Δεν ξεχνάμε...».

Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Εργατικού διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Δεν ξεχνάμε...», στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ.

Επίσης, στις 5-6-7/10 οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά, στην Εδεσσα και στη Σκύκρα προγραμματίζουν μαζικές παρεμβάσεις ενημέρωσης του λαού.

Η ΤΟ Σερρών διοργανώνει την Πέμπτη 7/10 προβολή του ντοκιμαντέρ «Δεν ξεχνάμε...».

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Κιλκίς διοργανώνουν το Σάββατο 9/10 προβολή του ντοκιμαντέρ «Δεν ξεχνάμε...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ