Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ρεσιτάλ θράσους και ψεύδους από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Βάλθηκε να μας τρελάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας, με τις δηλώσεις που έκανε χτες, με αφορμή την επίσκεψη που δέχτηκε από τον πρόεδρο του Συνασπισμού, Ν. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος του εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για την άνιση μεταχείριση των Κομμάτων σε ό,τι αφορά στην προβολή τους και από την ΕΡΤ.

Δίνοντας ρεσιτάλ θράσους και λες και μιλούσε σε «εξωγήινους» ισχυρίστηκε πως «η ΕΡΤ είναι αυτόνομος οργανισμός, ένα αυτοτελές ΜΜΕ. Δεν μπορεί να είναι κυβερνητική. Δεν μπορεί να είναι διακομματική»!!! Κι αυτό όταν και οι «πέτρες» γνωρίζουν ή μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν ότι το κυβερνών κόμμα τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης από το εν λόγω τηλεοπτικό κανάλι, την ίδια στιγμή που άλλα κόμματα στην καλύτερη περίπτωση έχουν «εξοβελιστεί» από τις εκπομπές του ή προβάλλονται τόσο όσο να τηρούνται τα απαραίτητα προσχήματα. Γιατί κάποια άλλα, όπως το ΚΚΕ, δέχονται συχνά πυκνά συκοφαντικές επιθέσεις από την κατά τα άλλα αντικειμενική ΕΡΤ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε δε να υπεραμυνθεί της κρατικής τηλεόρασης ισχυριζόμενος πως «ανταποκρίνεται περισσότερο από ικανοποιητικά στην επιταγή του Συντάγματος και των νόμων για πλουραλιστική και πολυφωνική ενημέρωση»!

Αλλά, δε σταμάτησε εκεί, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι εξαπολύουν «ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της ΕΡΤ», η οποία «είναι παντελώς αδικαιολόγητη» και να τους χρεώσει ιταμούς σκοπούς, όπως «άσκηση πίεσης στην ΕΡΤ» ή «απαξίωσή της, ώστε να μην παρακολουθούνται τα προγράμματά της»!!! Και όλα αυτά τα λέει ο υπουργός Τύπου και ΜΜΕ, μιας κυβέρνησης, η θητεία της οποίας ταυτίστηκε, μεταξύ πολλών άλλων, και με τις φιλότιμες προσπάθειές της, οι οποίες εν πολλοίς επιτεύχτηκαν, για απαξίωση της κρατικής τηλεόρασης, για μετατροπή της σε κυβερνητικό φερέφωνο, σε όφελος πάντα των μεγαλοκαναλαρχών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ