Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εμπρακτη συμπαράσταση σ' όλη τη χώρα

Πριν και μετά το συλλαλητήριο της Αθήνας έγιναν και προγραμματίζονται να γίνουν δεκάδες εκδηλώσεις συμπαράστασης στο «Ριζοσπάστη». Η μαζικότητα όσων έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στέλνει σαφέστατο μήνυμα στην κυβέρνηση, πως ο ελληνικός λαός δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί την παραβίαση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του. Τις επόμενες μέρες διοργανώνεται οι παρακάτω κινητοποιήσεις:

Στη Θεσσαλία

Πικετοφορίες διοργανώνονται σήμερα Πέμπτη σε Βόλο και Τρίκαλα, ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα και τη Λάρισα. Οι πικετοφορίες διοργανώνονται από τις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΚΚΕ, οι οποίες καλούν το λαό της Θεσσαλίας να πάρει μαζικά μέρος.

Σε Πελοπόννησο - Κεφαλονιά

Στην Πάτρα: Σήμερα,Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Στον Πύργο: Αύριο Παρασκευή 11 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Πύργου. Στο Αίγιο: σήμερα,Πέμπτη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Λαύρας. Στο Ληξούρι: Αύριο Παρασκευή 11 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο. Στο Αργοστόλι: Το Σάββατο 12 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αργοστολίου. Στην Τρίπολη διοργανώνεται συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στις 7 μ.μ. Στην Καλαμάτα και στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σήμερα, στις 7 το βράδυ, στην πλατεία 23ης Μαρτίου και στο Δημαρχείο αντίστοιχα.

Στο Ηράκλειο

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη δίωξη εναντίον του «Ρ» διοργανώνει και η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ. Σήμερα, Πέμπτη, 10/2, στις 7 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Λιονταριών.

Στα Χανιά

Πικετοφορία θα πραγματοποιηθεί με απόφαση της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ και στα Χανιά, αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς.

Σε Εβρο - Καβάλα - Ροδόπη

Με απόφαση της ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ πραγματοποιείται, σήμερα, Πέμπτη, πικετοφορία, στις 7 το απόγευμα, μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης. Επίσης, με απόφαση της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ ανάλογη πικετοφορία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη αύριο Παρασκευή, στις 6.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση για να τιμήσει και να στηρίξει το «Ριζοσπάστη», τη δράση και την προσφορά του στο νομό. Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ανατόλια», το Σάββατο, 12/2, στις 9 μ.μ. Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν ο Γ. Παυλίδης(Ζαϊρινοκύπριος στην καταγωγή από την Καβάλα) (κιθάρα - τραγούδι) και οι αδελφές Βουγιουκλή (κιθάρα - τραγούδι), από την Ξάνθη, και οι Ζαχαρίας (κιθάρα), Βασίλης (μπουζούκι), Ραχήλ (τραγούδι) από την Κομοτηνή.

Στην Αρτα

Η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ διοργανώνει πικετοφορία ενάντια στην κυβερνητική επιχείρηση φίμωσης του «Ριζοσπάστη» και στην ποινικοποίηση των αγώνων και της πολιτικής ζωής του τόπου, σήμερα Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Κιλκίς.

Στα Γιάννινα

Με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γιαννίνων της ΚΝΕ διοργανώνεται πικετοφορία συμπαράστασης στο «Ρ», σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., που θα ξεκινήσει από τη νομαρχία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ