Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
Πικετοφορίες αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Την αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης αλλά και την καταδίκη τους απέναντι στη δολοφονική επιθετικότητα και τα φρικιαστικά εγκλήματα των κατοχικών ισραηλινών δυνάμεων εξέφρασαν, με πικετοφορία που πραγματοποίησαν την Τρίτη 21 Νοέμβρη, μαζικοί φορείς του Αγίου Δημητρίου Αττικής. Απαίτησαν να σταματήσει κάθε οικονομική - πολιτική και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, καμία εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή του λαού της Γάζας. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Αρη Βελουχιώτη και κατευθύνθηκε στο δημαρχείο, όπου σε μια συμβολική κίνηση υψώθηκε η σημαία της Παλαιστίνης.

Το Σάββατο στη Νίκαια

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς για τη διοργάνωση πικετοφορίας αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό το Σάββατο 25 Νοέμβρη, στη Νίκαια.

Συμμετέχουν μέχρι στιγμής: Η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας Νίκαιας, ο Μουσικός Ομιλος Νίκαιας, ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ομιλος Νίκαιας (ΟΦΟΝ), το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ο Σύλλογος Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας, η EΛΜΕ Πειραιά, ο Σύλλογος Διδασκόντων ΠΕ Νίκαια - Πειραιά, ο Μουσικός Ομιλος Νίκαιας.

Η πικετοφορία θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, από δύο σημεία, την πλατεία Κρήνης και την πλατεία Παιδικής Στέγης, που θα συναντηθούν στις 11.45 π.μ. στο Περιβολάκι (πλ. Δαβάκη). Θα χαιρετίσει ο Γιώργος Λαμπράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Η εκδήλωση θα κλείσει με το συγκρότημα «ALTERA VITA».

Συμμετοχές μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς στο μέιλ της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς: eekokkinias@gmail.com.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ