Παρασκευή 26 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Χωρίς σχόλια

«Δεν μπορώ να παίρνω μηνύματα μέσω παραπολιτικών σε εφημερίδες, είτε από τον κ. Κοσμίδη, είτε από τον αρμόδιο υπουργό, τον κ. Μανίκα, είτε από τον κ. Σφυρίου, ότι έχουμε ράμματα για τις γούνες. Γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου αυτές τις μεθοδεύσεις» (Χρήστος Μαγκούφης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ).

«Κύριοι υπουργοί, αν συνεχίσετε έτσι, είναι σίγουρο ότι η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση» (Κυριάκος Σπυριούνης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ).

«Χάσατε κύριοι της κυβέρνησης, η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις πολιτικές εντυπώσεις. Φροντίστε να φέρνετε πιο καλά προετοιμασμένα νομοσχέδια» (Φλώρος Κωνσταντινίδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ).

Τα παραπάνω αποσπάσματα ομιλιών είναι από την προχτεσινοβραδινή συνεδρίαση της Βουλής, όπου συζητήθηκε το σκανδαλώδες κυβερνητικό νομοσχέδιο για την ίδρυση εταιρίας «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ». Την ίδια ώρα, συνεδρίαζε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προτίμησε να ασχοληθεί με το λογοπαίγνιο του Χαρίλαου Φλωράκη και, μάλιστα, αποφάσισε να προβεί σε σχετικές δηλώσεις ο Κ. Λαλιώτης. Στις 12 τα μεσάνυχτα...

Τα σχόλια δικά σας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ