Παρασκευή 26 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά - θέσεις και προτάσεις της Κίνησης», διοργανώνει το Σάββατο 27 του Απρίλη η Δημοτική Κίνηση «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Αγάπιο Σαχίνη. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους 4), στις 7.30 μ.μ.

Θα μιλήσουν ο Φαίδων Καλοτεράκης, υπεύθυνος της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΙΘΑΚΗ», ο Παναγιώτης Γεωργάκας, υπεύθυνος του Προγράμματος Απεξάρτησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και ο Γιάννης Μπουτάρης.

  • ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Συγκέντρωση πραγματοποιεί το Σάββατο 27 του Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο η Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Λουτρακίου - Περαχώρας, όπου θα ανακηρυχτεί ο υποψήφιος δήμαρχος, θα γίνει ο απολογισμός δράσης και θα παρουσιαστούν οι θέσεις της παράταξης.

  • ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Tov υποψήφιο δήμαρχο θα ανακοινώσει την Κυριακή 28 του Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Κορίνθου. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί η εκλογική διακήρυξη της Κίνησης.

  • ΠΕΥΚΗ

Η Ενωτική Δημοτική Κίνηση Πεύκης καλεί σε εκδήλωση την Κυριακή 28 του Απρίλη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» του Ηλιακού Χωριού, όπου θα γίνει η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ