Παρασκευή 26 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία» για το Ρέντη

Με υποψήφιο δήμαρχο τον Π. Γιαννακόπουλο

Ο αγωνιστής καθηγητής Παναγιώτης Γιαννακόπουλος που σπούδαζε και δούλευε ταυτόχρονα εργάτης στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και στο Ρέντη ανακηρύχτηκε ομόφωνα υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη από την Κίνηση «Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία Ρέντη».

«Η δημοτική μας Κίνηση, δεν είναι μια ομάδα ανθρώπων που μαζευτήκαμε λίγο πριν τις εκλογές και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα δημοτικά πράγματα. Η δημοτική μας κίνηση έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Τα μέλη και οι φίλοι της κίνησης έχουν πολύχρονους αγώνες στο λαϊκό κίνημα. Εδωσαν το "παρών" σε όλους τους αγώνες του λαού, μας γνωρίζουν όλοι αυτοί που αγωνίζονται. Τα μέλη μας δεν είναι οι αρεστοί των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, τα καλά παιδιά τους, όπως λέει ο λαός, για να τους βγάζουν και στα τηλεοπτικά παράθυρα, για να γίνονται γνωστοί στον κόσμο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της Κίνησης.

Αναφερόμενος εξάλλου στο σημερινό δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη θα πει: «Ο κεντροαριστερός δήμαρχος του Ρέντη έχει πολιτική, τη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Μάαστριχτ και "κρύβεται" πίσω από τη θέση ότι η δημοτική αρχή δεν πρέπει να ασχολείται με την πολιτική». Ακολούθως κάλεσε τους Ρεντιώτες να καταδικάσουν τους συνδυασμούς είτε της Κεντροδεξιάς, είτε της Κεντροαριστεράς και στον α' γύρο και στο β' γύρο. «Να καταδικαστούν, να πάρουν μια απάντηση, όχι μόνο οι συνδυασμοί, αλλά και τα συγκεκριμένα πρόσωπα που βάζουν πλάτη για να περάσει αυτή η αντιλαϊκή πολιτική», είπε χαρακτηριστικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ