Παρασκευή 26 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο Διον. Τζανάτος υποψήφιος στο Αργοστόλι

Ο Διονύσης Τζανάτος, λογιστής, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Αργοστολίου» (ΔΑΚΑ), στις ερχόμενες εκλογές. Η επίσημη ανακήρυξή του έγινε προχτές το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, παρουσία πλήθους κόσμου, με ομόφωνη απόφαση της γραμματείας της Κίνησης.

Ο Δ. Τζανάτος στην ομιλία του υπογράμμισε πως στις εκλογές του Οκτώβρη «μπορεί και πρέπει να κριθούν δύο διαφορετικές πολιτικές, ανεξάρτητα από το πόσοι συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο».

-- Η μια είναι αυτή που «χρόνια τώρα εφαρμόζεται στο Δήμο Αργοστολίου και είναι υπαίτια για τα αδιέξοδά του». Και αυτό, σημείωσε ο ομιλητής, έγινε γιατί δέχτηκε ανάμεσα στα άλλα να γίνει ο Δήμος εκτελεστής κυβερνητικών αντιλαϊκών πολιτικών, αποδέχτηκε να λειτουργήσει στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο που επέβαλλε η κυβέρνηση, φορτώθηκε με αρμοδιότητες και κοινωνικές υπηρεσίες κρατικής ευθύνης, χωρίς την ανάλογη κρατική χρηματοδότηση κ.ά.

-- «Η άλλη επιλογή που προτείνουμε εμείς», τόνισε ο Δ. Τζανάτος, «είναι ένας δήμος που θα ενημερώνει, θα δρα και θα διεκδικεί με κριτήριο τα λαϊκά συμφέροντα και θα παλεύει για μια ΤΑ αγωνιστική - διεκδικητική, με το λαό για το λαό» και καταλήγοντας κάλεσε το λαό του Αργοστολίου να συστρατευτεί με τη ΔΑΚΑ για να προωθηθεί μια διαφορετική, φιλολαϊκή πολιτική.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιπροσωπεία του ΔΗΚΚΙ, αντιπροσωπεία της ΝΕ Κεφαλλονιάς του ΚΚΕ και του ΝΣ της ΚΝΕ, ο Δημήτρης Μαντζουράτος, υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ, ο δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου Π. Κωνσταντάτος, ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ