Τρίτη 2 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλατιά οικονομική εξόρμηση για την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων της ΚΟ Αρτας

Στιγμιότυπο από τη μεγάλη συναυλία
Στιγμιότυπο από τη μεγάλη συναυλία
«

Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί την έναρξη μίας μεγάλης προσπάθειας να έχει το ΚΚΕ και στην Αρτα το δικό του "σπίτι". Ξεκινάμε λοιπόν μια πλατιά οικονομική εξόρμηση μέσα στον λαό, για να καταφέρουμε να προχωρήσουμε στην αγορά γραφείων που θα στεγάσουν την Κομματική Οργάνωση Αρτας».

Τα παραπάνω τόνισε ο Αλέξης Κατσαρός, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αρτας του ΚΚΕ, στο ξεκίνημα της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποίησε η Οργάνωση την Παρασκευή το βράδυ, με αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο στο κατάμεστο από κόσμο Εκθεσιακό Κέντρο της Αρτας. Η συγκινητική συμμετοχή χιλιάδων Αρτινών στην εκδήλωση επιβεβαιώνει τους ακλόνητους δεσμούς του ΚΚΕ με τα λαϊκά στρώματα της περιοχής, τη δυνατότητα η ισχυροποίηση του Κόμματος να γίνει υπόθεση πλατιών εργατικών - λαϊκών μαζών.

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή βίντεο για το έργο του μεγάλου ερμηνευτή, το οποίο είχε πρωτοπαρουσιαστεί σε αντίστοιχη συναυλία - αφιέρωμα που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ στο γήπεδο του Πανιωνίου το 2022. Τη βραδιά επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Δημήτρη Μητροπάνου, ενώ τραγούδια του αείμνηστου καλλιτέχνη ερμήνευσαν η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Κανέλλος και η Βιολέτα Ικαρη. Ακούστηκαν τραγούδια από όλη την γκάμα του ελληνικού ρεπερτορίου, κυρίως όμως τραγούδια λαϊκά με τα οποία ο μεγάλος ερμηνευτής έβαλε τη σφραγίδα του, μέσα από τις δωρικές του ερμηνείες, στο σύγχρονο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.


Ο Δ. Κατσαρός στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι «με τον Δημήτρη Μητροπάνο βαδίσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο, σταθερά και ακλόνητα. Ο ίδιος τίμησε με την παρουσία του εκδηλώσεις του Κόμματος και του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" σε όλη του την καλλιτεχνική διαδρομή, ενώ τα τραγούδια του μπόλιασαν τον εργατόκοσμο με αξίες και ιδανικά κόντρα στη λογική "ο θάνατός σου η ζωή μου", που προωθεί σήμερα το σύστημα». Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, υπογράμμισε ότι το Κόμμα ήδη κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε και ότι τα μέλη του βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ