Πέμπτη 25 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΤΖΑΝΗΣ
Να υπερασπιστούμε τους ελεύθερους χώρους στον Πειραιά

Ενώ τα σχέδια των καταστροφέων κάθε γωνιάς του Πειραιά, που έχει γλιτώσει μέχρι τώρα από το ξεπούλημα στην ιδιωτική κερδοσκοπία, παίρνουν σάρκα και οστά με την ανοχή, τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και του εκλεκτού των εφοπλιστών υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Μανόλη Μπεντενιώτη, η κινητοποίηση των επαγγελματιών για να σταματήσει ο κατήφορος της καταστροφής του Τουρκολίμανου είναι παρήγορο σημάδι ότι η συνεχής επαγρύπνηση και οι αγώνες μπορεί να φέρουν αποτελέσματα.

Η θαυμάσια προετοιμασία και οι κινητοποιήσεις των επαγγελματιών και των αλιέων φρέναραν προσωρινά την εγκατάσταση των πλωτών προβλήτων καταστροφής και του αυθαίρετου τεράστιου υπόστεγου στο χώρο του δήμου. Με αφορμή αυτή την επίθεση η Κίνηση «Πειραιάς - Αναγέννηση», έθεσε το συνολικό πρόβλημα του Τουρκολίμανου αναπτύσσοντας το όραμά της που αποτελεί κίνητρο και στόχο αγώνων.

«Η Δημοτική Αρχή αύριο αλλά και σήμερα ο δήμαρχος οφείλει να υπερασπίσει όλους τους χώρους του δήμου που είναι το σύνολο των μη ιδιωτικών χώρων σε όλη την ακτή. Ο δήμαρχος πρέπει να δώσει λόγο στους Πειραιώτες για τις σημαντικές ως τώρα παραλείψεις του εκεί», τόνισε ο επικεφαλής της Κίνησης υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Κώστας Τζατζάνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ