Πέμπτη 25 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Υποψήφια δήμαρχος η Αθηνά Γιανναράκη

Με στόχο τη συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων για μια άλλη Δημοτική Αρχή που θα υπερασπίζεται και θα παλεύει για τη διεύρυνση των δικαιωμάτων του λαού, έγινε η ανακήρυξη της Αθηνάς Γιανναράκη, ως υποψήφιας δημάρχου Ρεθύμνου στη συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Ρεθύμνου», που έγινε το βράδυ της Δευτέρας. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης, όπου επικράτησε κλίμα αγωνιστικό και αισιοδοξία ενόψει των επικείμενων εκλογών του Οκτώβρη.

Η Αθηνά Γιανναράκη είναι ιδιωτική υπάλληλος, παντρεμένη με δύο παιδιά. Επί σειρά ετών υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» και σήμερα πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου. Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Γυναικών, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβολιών - Μυσσιρίων και μέλος της διοίκησης του Σωματείου Λογιστών - Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Η υποψήφια δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στο ρόλο και τους στόχους που επιβάλλει ο δικομματισμός να υπηρετεί η ΤΑ, σαν τοπικό παράρτημα υλοποίησης της αντιλαϊκής πολιτικής, πρόβαλε τη θέση της ΝΑΣ για ΤΑ όργανο υποστήριξης των λαϊκών συμφερόντων και των αγώνων του λαού.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Αθηνά Γιανναράκη υπογράμμισε το πόσο κρίσιμες είναι αυτές οι εκλογές, αφού από το αποτέλεσμά τους θα κριθεί σε ποια κατεύθυνση θα προχωρήσουμε: «Θα καταδικαστεί η αντιλαϊκή πολιτική και θα ανοίξει ο δρόμος προς όφελος του λαού ή θα μπορούν χωρίς εμπόδια οι δυνάμεις που υπηρετούν το κεφάλαιο να συνεχίσουν την ίδια πολιτική;». Κλείνοντας προέτρεψε όλους, τους εργαζόμενους, τους εργάτες του χεριού και του πνεύματος, τους αγρότες, άνδρες, γυναίκες, νεολαίους και συνταξιούχους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και «να δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας και όχι σε εκείνους που με την πολιτική που υπηρετούν, στρέφονται εναντίον μας».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και υποψήφιος νομάρχης Ρεθύμνου, Αντώνης Ουρανός, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, Ελάνη Δραμιτινού, ο γραμματέας Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, Γιώργος Νταγκουνάκης και εκπρόσωποι πολλών μαζικών και συλλογικών φορέων του νομού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ