Παρασκευή 26 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΟΣ
Να καταδικαστεί η αντιλαϊκή πολιτική

Το κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ ήταν ο χτεσινός πρωινός σταθμός του επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» και υποψηφίου νομάρχη Θεσσαλονίκης Γ. Ρόκου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΙΚΑ της Αριστοτέλους, ο Γ. Ρόκος διαπίστωσε πως υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού, που, όσον αφορά στις οργανικές θέσεις, φτάνει το 40%. Πέρα από το σοβαρό αυτό πρόβλημα, παρατηρείται επίσης δυσχέρεια είσπραξης, αλλά και έκδοσης συντάξεων, καθώς το σύστημα πληροφορικής μηχανοργάνωσης διαχειρίζονται ιδιωτικές εταιρίες. Σαν αποτέλεσμα, εκατοντάδες ασφαλισμένοι περιμένουν μήνες ολόκληρους προκειμένου να βγούνε στη σύνταξη. Ο Γ. Ρόκος από την πλευρά του δήλωσε πως «αυτή η αντιλαϊκή πολιτική που ταλαιπωρεί το λαό πρέπει να καταδικαστεί και να στηριχτεί η συσπείρωση κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που θέλουν μια διεκδικητική και αγωνιστική Αυτοδιοίκηση».

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος περιοδειών της ΝΑΣΥ, αύριο Σάββατο 27/7, στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα Παρασκευή θα γίνει επίσκεψη στο χωριό Κολχικό και στα Λαγυνά, στις 8.00 και 8.30 μ.μ. αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ