Παρασκευή 26 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δραστηριότητες νομαρχιακών και δημοτικών παρατάξεων

Σαλαμίνα: Ο Βασίλης Λεμπέσης υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας και η Ελπίδα Παντελάκη υποψήφια νομάρχης Πειραιά θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν σε εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΓΑΒΡΙΗΛ» στο Αιάντειο Σαλαμίνας, για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές του 2002. Την εκδήλωση διοργανώνουν η «Δημοκρατική Δημοτική Κίνηση Σαλαμίνας» και η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».

Κέρκυρα: Παρουσίαση του προγράμματος της «Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Κέρκυρας» και ανακοίνωση των υποψηφίων της κίνησης γίνεται αύριο, Πέμπτη 25/7/2002, στις 9 μ.μ. στο Φαληράκι στην Κέρκυρα.

Αιτωλοακαρνανία: Περιοδείες σε χώρους εργασίας στην περιοχή του Αγρινίου και του Μεσολογγίου γίνονται αυτή την εβδομάδα από κλιμάκιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Αιτωλοακαρνανίας». Επίσης, την Κυριακή 28/7/2002 στις 8.30 μ.μ. η ΝΑΣ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στα Παλιάμπελα και στις 9.30 μ.μ. στο Θύριο με θέμα «Η σημασία των εκλογών στη Νομαρχική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις της ΝΑΣ». Ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τίμος Παπανικολάου.

Κόρινθος: Η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Κορίνθου» και ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Κακούρος παρουσιάζουν το ψηφοδέλτιο αγωνιστικής συσπείρωσης και δράσης, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ