Παρασκευή 26 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΧΑΝΙΑ
ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις!

Ανακοίνωση των υποψηφίων, της ΝΑΣ Γιώργου Νταγκουνάκη και της ΔΑΣ Χανίων Νίκου Παπαντωνάκη

«Είμαστε ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, καθώς και των υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων της ΤΑ, στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Τη θέση μας αυτή την έχουμε επανειλημμένα στηρίξει έμπρακτα με τη συμμετοχή μας σε όλους τους αγώνες του λαού και της νεολαίας των Χανίων που αναπτύχθηκαν ενάντια στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και συνολικότερα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ».

Τα παραπάνω υπογραμμίζουν, με αφορμή την επαναφορά στον τοπικό Τύπο των Χανίων του θέματος που έχει να κάνει με την επιχείρηση ξεπουλήματος της παραλίας των Αγίων Αποστόλων, ο υποψήφιος νομάρχης με τη ΝΑΣ, Γιώργος Νταγκουνάκης, και ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων με τη ΔΑΣ, Νίκος Παπαντωνάκης, με σχετική ανακοίνωσή τους. Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως η ΝΑΣ και η ΔΑΣ έχουν αναπτύξει δράση πολύ πριν τη συγκρότηση και δράση της επιτροπής ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του χώρου, στην οποία και συμμετέχουν από την αρχή της ίδρυσής της. Πιο συγκεκριμένα, τονίζεται: «για τους Αγίους Αποστόλους, έχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένα δημόσια, αλλά και στις συνεδριάσεις του Νομαρχιακού και Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (αν και δεν έχουμε εκλεγμένο εκπρόσωπο), ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι με οποιαδήποτε μορφή ή ποσοστό ξεπουλήματος. Καταδικάσαμε την τακτική της κυβέρνησης αλλά και των εδώ εκπροσώπων της στην ΤΑ, που προσπαθούν μέσα από την εικόνα της εγκατάλειψης της περιοχής να δημιουργήσουν άλλοθι για να την παραδώσουν στους ιδιώτες».

Οι δύο υποψήφιοι καλούν το χανιώτικο λαό και τη νεολαία να μην παρασυρθούν από τέτοιες λογικές στις ερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Να καταδικάσουν με την ψήφο τους την αντιλαϊκή πολιτική και τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν την ευθύνη, καθώς και τους υποψήφιους που ανοιχτά ή καλυμμένα στηρίζονται απ' αυτές τις δυνάμεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ