Τρίτη 22 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με μηνύσεις απάντησαν στις διώξεις

Η τρίτη μήνυση από ιδιώτη, που το όνομά του εμπλέκεται στο τελευταίο «ροζ σκάνδαλο», κατατέθηκε χτες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Στα γραφεία της Ποινικής Αγωγής, προσήλθε ο τραγουδιστής Γ. Μαζωνάκης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Σ. Κεχαγιόγλου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Αιγύπτιου Γιασέρ Χαμάντα για «ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση». Η μήνυση στρέφεται και κατά παντός άλλου υπευθύνου για «ηθική αυτουργία» στις προαναφερόμενες πράξεις. Ανάλογες μηνύσεις έχουν υποβάλει ο τραγουδιστής Δημ. Κόκοτας κατά του ίδιου Αιγύπτιου και ο σχεδιαστής μόδας Φιλήμων κατά του Αιγύπτιου και του συγκρατουμένου του στις φυλακές Τζανέτου Τσαπατσάρη.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο «ροζ σκάνδαλο» απασχολεί τη Δικαιοσύνη πάνω από ένα χρόνο, με βάση τις καταγγελίες των δύο μηνυόμενων νεαρών, αλλά το τελευταίο διάστημα σχεδόν μονοπωλεί τα κεντρικά δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των Κόκοτα, Μαζωνάκη, Φιλήμονα για «ασέλγεια παρά φύση μεταξύ αρρένων από κερδοσκοπία κατ' επάγγελμα». Στο σκάνδαλο φέρονται αναμεμειγμένοι και πολιτικοί.

«Δεν έχω σκοπό σε καμιά περίπτωση να κάνω πίσω», είπε στους δημοσιογράφους ο Γ. Μαζωνάκης. «Ολη αυτή η σκευωρία αρχίζει να καταρρέει σιγά - σιγά και αυτό είναι το ευχάριστο. Θα μείνω μέχρι το τέλος για να δω ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την υπόθεση. Εχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε από τα δικαστήρια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ