Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Προς «αγιογράφους»

Οποιος δολοφονεί πισώπλατα, έχοντας για φόντο τις αφίσες του Μαρξ, του Βελουχιώτη και του Τσε Γκεβάρα (δηλαδή όποιος συκοφαντεί ως κοινός προβοκάτορας τις ιδέες και τις πρακτικές της Αριστεράς) ας υποθέσουμε ότι έχει «αξιοπρέπεια»... Ας υποθέσουμε ότι έχει κάποιο «κώδικα ηθικής», τον οποίο θυμήθηκε μόλις του βγάλανε το «σωληνάκι».

Ερώτηση: Οταν ο Χριστόδουλος Ξηρός κατέδιδε τα αδέρφια του και καμιά δεκαριά ακόμα, είχε «σωληνάκι»;

Ερώτηση: Οταν ο Βασίλης Ξηρός κατέδιδε τα αδέρφια του και καμιά δεκαριά ακόμα, είχε κι αυτός σωληνάκι;

Ερώτηση: Οταν ο «αξιοπρεπής» Σάββας έδινε την απολογία του, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε - ως γνήσιο παπαδοπαίδι - ως «εξομολόγηση ενώπιον θεού και ανθρώπων», και την έδωσε παρουσία του συνηγόρου του (και προφανώς χωρίς σωληνάκι), και αφού κατέδωσε κι αυτός καμιά δεκαριά, είπε:

«Σήμερα θεωρώ τον εαυτό μου όχι μέλος της "17Ν", αλλά θύμα αυτής της οργάνωσης». Τώρα που απόκτησε «αξιοπρέπεια» τι λέει; Κι αν αυτός δεν έχει να πει τίποτα, μήπως έχουν να απαντήσουν κάτι οι επίδοξοι «αγιογράφοι» του αγιογράφου;..

Εν κατακλείδι: Για το ποιες μέθοδοι χρησιμοποιούνται από την Ασφάλεια και τις παντοειδείς μυστικές υπηρεσίες για να κάνουν τη δουλιά τους, οι «μαρτυρίες» του Ξηρού περιττεύουν. Οι πραγματικοί αγωνιστές έχουν γνωρίσει στο πετσί τους αυτές τις μεθόδους. Και κάτι ακόμα: Ο Ξηρός και οι λοιποί προβοκάτορες της παρέας του, αποτελούν μια ζωντανή απόδειξη των άθλιων μεθόδων που εφευρίσκουν, χρησιμοποιούν ή αξιοποιούν οι «υπηρεσίες» για να κάνουν τις δουλιές τους.


ΓΡΑΦΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ