Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αισιοδοξία για την «αναγέννηση» του νομού

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία του υποψήφιου νομάρχη Γ. Παπασίμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού

Ο Γιώργος Παπασίμος, υποψήφιος νομάρχης Τρικάλων
Ο Γιώργος Παπασίμος, υποψήφιος νομάρχης Τρικάλων
Μήνυμα αισιοδοξία για την «αναγέννηση» των Τρικάλων, έστειλε χτες το βράδυ πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης», με υποψήφιο νομάρχη τον Γ. Παπασίμο.

Στην ομιλία του, ο Γ. Παπασίμος επισημαίνοντας ότι στις εκλογές πρέπει να σταλεί ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα καταδίκης των δυνάμεων του δικομματισμού, τόνισε: «Με την ψήφο μας πρέπει να αναδείξουμε νομάρχες και Νομαρχιακά Συμβούλια, με ισχυρό όραμα για την περιφερειακή ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της χώρας, με συγκεκριμένες θέσεις για την επίτευξη αυτής και, κυρίως, την πίστη και τη δύναμη για την εφαρμογή αυτών μέσα από μια συνεχή, διεκδικητική και μαχητική στάση προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων». Και συνέχισε: «Η ΝΑΣΥ απέναντι σ' αυτή την κατάσταση είναι η μόνη δύναμη στο νομό που μπορεί να αγωνιστεί για την αναγέννηση των Τρικάλων. Η αναγέννηση των Τρικάλων μπορεί να γίνει μέσα από μια στρατηγική ανάπτυξη του νομού, μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων υπέρ των λαϊκών στρωμάτων».

Στη Λάρισα, χτες, ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Συνεργασία», επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο του δήμου, τη ΔΕΥΑΛ, τη συνοικία Λαχανόκηποι και μίλησε στη Λέσχη Πολιτισμού. Ο Μπ. Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία», περιόδευσε στις τράπεζες της πόλης και μίλησε στα χωριά Σαραντάπορο και Μηλέα.

Στη Μαγνησία, ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», χτες επισκέφτηκε τις σχολές και το υποκατάστημα του ΟΑΕΔ και περιόδευσε στα Μελισσιώτικα. Ο Ν. Γκατζής, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη», επισκέφτηκε τα ΕΛΤΑ, τις υπηρεσίες του Δήμου, το Γηροκομείο και περιόδευσε σε καταστήματα.

Στην Καρδίτσα, ο Χρ. Τέγος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Νέα Καρδίτσα», επισκέφτηκε την Ενωση Συνεταιρισμών, τα ΕΛΤΑ και τη συνοικία Αγία Παρασκευή. Ο Β. Μπούτας, υποψήφιος νομάρχης με τη ΝΑΣ Καρδίτσας, περιόδευσε στο αμαξοστάσιο και στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας, στις τράπεζες της πόλης και στα χωριά Μαγουλίτσα, Γελάνθη και Μαυρομάτι.

Στα Τρίκαλα, ο Αχ. Κανταρτζής, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση», περιόδευσε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων, στις συνοικίες Περδικοράχη και Σωτήρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ