Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Με τη «Συνεργασία» το Ιλιον αλλάζει σελίδα

«Ο λαός της πόλης βγαίνει στο προσκήνιο». Με το σύνθημα αυτό ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου, Ν. Τριανταφύλλου, εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Συνεργασία Αλλαγής» και παρουσίασε το ψηφοδέλτιο μάχης της παράταξης για τις δημοτικές εκλογές.

Η χτεσινή πρώτη συγκέντρωση απέδειξε ότι ο συνδυασμός «Συνεργασία Αλλαγής» - που προήλθε από τη συνεργασία των παρατάξεων «Δημοκρατική Ενότητα», «Δημοτική Ενότητα» και «Δημοτική Παρέμβαση» - κατάφερε να έχει πλατιά ανταπόκριση στο λαό της πόλης. Πράγμα που απέδειξαν οι δημότες που κατέκλυσαν το χώρο έξω, αλλά και μέσα στο εκλογικό κέντρο στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να βγει η πόλη από το τέλμα όπου την έχουν οδηγήσει οι σημερινοί διοικούντες.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Κ. Χριστόπουλος, επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας», ο οποίος αναφέρθηκε στα μηνύματα που έρχονται από τις γειτονιές της πόλης και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Ενώ για την παράταξη «Συνεργασία Αλλαγής» τόνισε: «Μας ενώνει η θέληση για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα είναι διεκδικητική και θα στηρίζεται στη συμμετοχή του λαού της πόλης».

Στις κινήσεις του σημερινού δημάρχου και της δημοτικής αρχής αναφέρθηκε ο Γ. Μπεζαΐτης, επικεφαλής της «Δημοτικής Παρέμβασης». «Ο δήμαρχος και η διοίκηση τάζουν προσλήψεις εκμεταλλευόμενες την ανάγκη για ψωμί και μεροκάματο» και κάλεσε τους δημότες να γυρίσουν την πλάτη σε αυτές τις τακτικές, λέγοντας «κλείστε τα αυτιά σας στους υπονομευτές ενός καλύτερου αύριο. Η παράταξή μας είναι ο μόνος συνδυασμός που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση».

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε εκ μέρους της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, Γ. Θεοδωράτος.

«Η "Συνεργασία Αλλαγής" θα δώσει προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν οι γειτονιές του δήμου που βρίσκονται σε εγκατάλειψη», τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Τριανταφύλλου και υπογράμμισε ότι για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται η λαϊκή συμμετοχή, που για τη συγκεκριμένη παράταξη αναγορεύεται σε κύριο και αποκλειστικό παράγοντα για τη λύση των προβλημάτων που αφορούν στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης. «Διαφέρουμε από τους άλλους γιατί είμαστε αντίθετοι με πολιτικές και πρακτικές που θέλουν να προσαρμόσουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών και αρμοδιοτήτων, γιατί είμαστε αγωνιστικοί και διεκδικητικοί», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος. Καταλήγοντας ο Ν. Τριανταφύλλου κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη «Συνεργασία Αλλαγής» για να «γυρίσουμε σελίδα στο Ιλιον, να φέρουμε μια νέα εποχή στην πόλη. Να κάνουμε το Ιλιον την πόλη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πολλών κοινωνικών φορέων της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ