Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κάλεσμα αντίστασης και συσπείρωσης

Ο Αποστόλης Τασούλας, υποψήφιος νομάρχης Ιωαννίνων

Πέτροβας Σπύρος

Ο Αποστόλης Τασούλας, υποψήφιος νομάρχης Ιωαννίνων
Κάλεσμα πάλης, αντίστασης και αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που πρέπει να καταδικάσουν και με τη θετική ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Ιωαννίνων, απηύθυνε στους εργαζόμενους που συγκεντρώθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΑΣ, προχτές, ο υποψήφιος νομάρχης Ιωαννίνων Απόστολος Τασούλας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Π. Ηλίας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΑΔΗΚ, πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Στην ομιλία του προς τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους ο Απ. Τασούλας τόνισε ότι ο λαός την Κυριακή των εκλογών πρέπει να ψηφίσει με τα δικά του κριτήρια, καταδικάζοντας αυτούς που δημιουργούν και αφήνουν άλυτα τα λαϊκά προβλήματα. Να καταδικάσουν οι Γιαννιώτες φτάνοντας στην κάλπη τους υποψηφίους των άλλων παρατάξεων που παρουσιάζονται, δήθεν ανεξάρτητοι, είτε ως «σωτήρες», λίγο πριν τις εκλογές, ενώ συμφωνούν και στηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές των κομμάτων που τους στηρίζουν. Γι' αυτό και «περνάνε ξώφαλτσα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους χιλιάδες ανέργους, εμπόρους και αγροτοκτηνοτρόφους της υπαίθρου». Τόσο ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ (Τσουμάνης) όσο και της ΝΔ ( Α. Καχριμάνης) στήριζαν και στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, σημείωσε, για να προσθέσει:

Η ΝΑΣ αγωνίζεται ενάντια σ' αυτή την πολιτική και έχει γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα και δεν εμπαίζει το Γιαννιώτικο λαό εκμεταλλευόμενη τις ανάγκες του. Για τη διέξοδο από την αρνητική για το λαό κατάσταση ο Απ. Τασούλας απηύθυνε προς το Γιαννιώτικο λαό κάλεσμα πάλης, αντίστασης και συσπείρωσης στην παράταξη. Τέλος, κατήγγειλε τον αποκλεισμό της δράσης της ΝΑΣ από τα τοπικά ΜΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ