Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ
Η αληθινή δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας

«Ζούμε στο πετσί μας τα προβλήματα που σωρεύει η άγρια πραγματικότητα. Ενδιαφερόμαστε για την ειρήνη, να σταματήσουμε τη νέα τάξη πραγμάτων. Ασχολούμαστε με την Υγεία, την Ασφάλιση, το δικαίωμα στην εργασία, την ανέχεια. Δε γίνεται να μην ασχοληθούμε και να μην αγωνιζόμαστε για την επίλυση αυτών των προβλημάτων που ταλανίζουν τα πλατιά λαϊκά στρώματα». Ο Κώστας Καζάκος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με την «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», χαιρετίζοντας στη χτεσινή συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Συμπαράταξης», έδωσε το στίγμα του νομαρχιακού ψηφοδελτίου. Σημείωσε ότι μόνο με την ενίσχυση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων που αντικατοπτρίζουν ένα πλατύ λαϊκό μέτωπο, μπορεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποκτήσει περιεχόμενο.

Συμπλήρωσε ότι η αντιλαϊκή πολιτική αντιμετωπίζεται μόνο με αντίσταση και αγώνα. Οτι πρέπει να ακουστεί στεντόρεια η φωνή μας ενάντια στο νεοφιλελεύθερο νεοϊμπεριαλισμό. Οτι η αληθινή δύναμη «βρίσκεται στα χέρια μας» και δεν πρέπει να τη χαρίσουμε σε κανένα διαχειριστή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Ο λόγος του διακόπηκε πολλές φορές από τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους Αθηναίους που φώναξαν συνθήματα όπως: «Δήμαρχοι, νομάρχες αγωνιστές όχι του κεφαλαίου διαχειριστές» και «Οχι στο ΠΑΣΟΚ, όχι στη ΝΔ, αυτή η ψήφος είναι του λαού».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν: πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα. Αντιπροσωπεία της ΚΟΑ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δ. Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου της ΚΟΑ. Η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη. Αντιπροσωπεία της Κομμουνιστικής Ανανέωσης με επικεφαλής τους Τ. Μαστρογιαννόπουλο, Α. Ζορμπαλά, Κ. Γιαννόπουλο και Μ. Ζευγώλη. Αντιπροσωπεία του ΚΣ της ΚΝΕ με επικεφαλής το γραμματέα του ΚΣ Θέμη Γκιώνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ