Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
Να μαυρίσουμε το δικομματισμό

Ο Αντώνης Καλούμενος, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας
Ο Αντώνης Καλούμενος, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας
Αποφασισμένοι να «μαυρίσουν» τις δυνάμεις του δικομματισμού και τους εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής έδειξαν να είναι οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας. Με τη μαζική τους συμμετοχή, προχτές το βράδυ, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δημοκρατική Συνεργασία - Αγωνιστικό Μέτωπο», δήλωσαν την απόφασή τους να στηρίξουν με την ψήφο τους το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, να κάνουμε πράξη την άλλη πρόταση για τη διοίκηση του δήμου. Δε θέλουμε δημοτική αρχή διαχειριστή και διεκπεραιωτή, αλλά με πολιτική βούληση, ανεξάρτητη από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Η μόνη δύναμη που μπορεί να παλέψει για όλα τα προβλήματα του δήμου είναι αυτή η παράταξη, γιατί εκτός των άλλων είναι δεσμευμένη από την ιστορία της, από τη δύναμη που συγκρούεται καθημερινά με τις αντιλαϊκές πολιτικές», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, Αντώνης Καλούμενος.

Αναφερόμενος στον συνδυασμό, ο Αντ. Καλούμενος είπε ότι «έχει 28 χρόνια γεμάτα αγώνες και διεκδικήσεις, είναι ο ίδιος που επί 20 χρόνια με δήμαρχο τον αείμνηστο Μήτρο Σουλιμιώτη, έβαλε τις βάσεις για μια διαφορετική λαϊκή Τοπική Αυτοδιοίκηση, κοντά στο πλευρό των εργαζομένων και με ανοιχτή την πόρτα του Δημαρχείου για όλο το λαό». Και κατέληξε: «Η "Δημοκρατική Συνεργασία" και το "Αγωνιστικό Μέτωπο" δε συνεργάστηκαν ευκαιριακά, ούτε είναι αποτέλεσμα συμφωνίας κορυφών. Είναι αποτέλεσμα κοινής αγωνιστικής δράσης, προβληματισμού και πάλης, που δίνει προοπτική για το μέλλον».

Για την ανάγκη να χτυπηθούν οι δυνάμεις του δικομματισμού, μίλησαν οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Γιάννης Σταυρόπουλος και Πολύβιος Τσίρκας. «Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. ΄Η θα διαλέξουμε την πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδο ή θα επιλέξουμε τη διαδρομή που θα οδηγήσει στην ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής. Τους εκφραστές αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής πρέπει να τους τιμωρήσουμε, να τους μαυρίσουμε όπου τους βρούμε και τις δύο Κυριακές. Να τους γυρίσουμε την πλάτη», υπογράμμισε ο Γ. Σταυρόπουλος. «Ο λαός θα πρέπει να δώσει σκληρή απάντηση στους δεσμώτες του. Αν δε χτυπηθούν οι δυνάμεις του δικομματισμού, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα», επισήμανε ο Π. Τσίρκας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Παν. Γαλατσέλης, μέλος της ΠΓ του ΔΗΚΚΙ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ολοι με το ΠΑΜΕ στις 6 του Σεπτέμβρη (2008-08-22 00:00:00.0)
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι (2006-05-17 00:00:00.0)
«Να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή πολιτική» (2006-03-02 00:00:00.0)
Μαύρισέ τους Ψήφισε ΚΚΕ (2004-03-05 00:00:00.0)
Ξέχασαν τους τεχνίτες και τους οικοδόμους (2000-02-20 00:00:00.0)
Στην αντεπίθεση με τις κόκκινες σημαίες (1996-09-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ