Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα»
Πρόκληση οι προεκλογικές δαπάνες των διαχειριστών της αντιλαϊκής πολιτικής

Παπαγεωργόπουλος και Βούγιας ξοδεύουν δισεκατομμύρια, γιατί δεν μπορούν να διαχωριστούν με τις θέσεις τους επί της ουσίας των προβλημάτων, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης

Motion Team

Η διαχωριστική γραμμή στη βάση της διαχείρισης των προβλημάτων της πόλης αφήνει αδιάφορη τη δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», επισήμανε σε συνέντευξη Τύπου χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αγάπιος Σαχίνης. «Η δική μας διαφωνία, τόνισε, είναι διαφωνία ουσίας για μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση, που δεν έχει καμία σχέση με τη διαχειριστικού περιεχομένου προσέγγιση που γίνεται τόσο από τον κ. Βούγια όσο και από τον κ. Παπαγεωργόπουλο. Εισπράττουμε την αυτάρεσκη συμπεριφορά του δημάρχου για μια πόλη αγνώριστη, που λέει ότι έδωσε 5.000 θέσεις πάρκινγκ, δηλαδή τις αλάνες τις "έριξε" άσφαλτο και διακηρύσσει ότι δημιούργησε θέσεις πάρκινγκ».

«Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει» σχολίασε ο Αγ. Σαχίνης, τονίζοντας ότι είναι πρόκληση να ξοδεύονται 1,5 δισ. δραχμές για γιγαντοαφίσες, όπως κάνει ο δήμαρχος και ο κυβερνητικός υποψήφιος, την ώρα που κατατίθενται 5.000 αγωγές κατά καταστηματαρχών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. «Πακτωλός χρημάτων για ξύλινο λόγο μέσω της γιγαντοαφίσας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αυτή η μοντέρνα μορφή επικοινωνίας μάς αφήνει παγερά αδιάφορους. Είναι το φύλλο συκής για να κρύψουν την ανυποληψία με την οποία προσεγγίζουν τα προβλήματα που έχει η πόλη».

Επανέλαβε την πρόταση της δημοτικής παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» να διατεθούν αυτά τα 1,5 δισ. για καμπάνια κατά των ναρκωτικών και για τη δημιουργία Κέντρου Πρόληψης ενάντια στα ναρκωτικά. «Χτεσινά στοιχεία λένε ότι 100.000 νέοι ξεκινάνε από μικρή ηλικία τα ναρκωτικά. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν την ορθότητα των προσεγγίσεών μας, πού θα πρέπει να δοθούν τα λεφτά», είπε. Αναφερόμενος στην αρνητική διαφήμιση, τόνισε ότι «όσοι επιχειρούν να πολώσουν, να περιχαρακώσουν με τη μορφή της αρνητικής διαφήμισης τους ψηφοφόρους της Θεσσαλονίκης, το λιγότερο είναι επικίνδυνοι για την πόλη» και «φαίνονται "γυμνοί" απέναντι στη σκληρή πραγματικότητα που είναι τα προβλήματα της πόλης και ανίκανοι να διαχωριστούν επί της ουσίας από το συνυποψήφιο και συνυπεύθυνο για τα προβλήματα αυτά δήμαρχο της πόλης».

Εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την κεντρική συγκέντρωση της «ΘεσσαλοΝΙΚΗΣ Τώρα» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα σε μια κατάμεστη αίθουσα με νέο κόσμο, ενώ η εκδήλωση είχε πολύ ζεστά και ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε από τη δημοτική παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» είναι πληρέστατο σε πρόσωπα και σε αριθμό και αυτό δεν είναι τυπικό, αλλά ουσιαστικό ζήτημα.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα πλωτά πάρκινγκ που δημιουργούν ιδιώτες, ο Αγ. Σαχίνης δήλωσε: «Μέχρι τώρα ακούσαμε για Θεσσαλονίκη - Μητρόπολη των Βαλκανίων, τώρα διαβάζουμε σε φυλλάδια για Θεσσαλονίκη - Μητρόπολη της θάλασσας. Κάποιοι ή κάποιες έχουν τέτοια τρικυμία στο μυαλό τους που τα βλέπουν όλα θάλασσα».

Χτες το πρωί ο Αγάπιος Σαχίνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και φίλους της παράταξης, επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Θεαγένειο» όπου του επιφυλάχτηκε εγκάρδια υποδοχή. Σε συζητήσεις που είχε με το προσωπικό αναφέρθηκε στην ανάγκη υπεράσπισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και διαχώρισε τη θέση του από απόψεις συνυποψηφίων του, που αναφέρονται στη δημιουργία δημοτικών ιατρείων, σημειώνοντας ότι η εφαρμογή των προτάσεων αυτών θα οδηγήσει στην υπονόμευση του ΕΣΥ. Επίσης χτες στις 7 το πρωί ο Αγ. Σαχίνης με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους περιόδευσε στον ΟΤΕ Ερμού και μίλησε με εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ