Τρίτη 1 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τους δικάζουν, κιόλας...

Στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για «συκοφαντική δυσφήμιση», κάθονται ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Συνδέσμου Οδηγών Υπαλλήλων Ταξί και Αγοραίων Νομού Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ», επειδή κατήγγειλαν τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Νομαρχίας σχετικά με τη χορήγηση αδειών ταξί. Τη μήνυση υπέβαλε η Υπηρεσία Επικοινωνιών και Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, όταν οι δύο συνδικαλιστές κατήγγειλαν πως ο διαγωνισμός για τη χορήγηση αδειών ταξί, που πραγματοποιήθηκε από το Δεκέμβρη του 2000 έως το Φλεβάρη του 2001, έγινε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, παρά και ενάντια στο σχετικό νόμο, για καθαρά ρουσφετολογικούς λόγους.

Είναι φανερό ότι η δίωξη αποτελεί ευθεία βολή κατά του δικαιώματος ενός σωματείου να προστατεύει τα δικαιώματα του κλάδου που εκπροσωπεί και η ευθύνη βαρύνει την, υπό τον Π. Σκοτινιώτη, Νομαρχιακή Αρχή που δεν μπορεί να «χωνέψει» ότι οι δύο συνδικαλιστές «σήκωσαν κεφάλι» και κατήγγειλαν τις μεθοδεύσεις της.

Ας το πάρουν υπόψη τους αυτό οι ταξιτζήδες του Βόλου - κι όλοι όσοι αναγνωρίζουν το δίκιο των συνδικαλιστών - κι ας απαντήσουν καταλλήλως και στον Π. Σκοτινιώτη, που τώρα ζητάει την ψήφο ως υποψήφιος δήμαρχος, και προς τον νέο υποψήφιο της «κεντροαριστεράς» για τη Νομαρχία Μαγνησίας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ