Τρίτη 1 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και μια ακόμη άποψη

«... Κατά τα άλλα, το ΠΑΣΟΚ βρήκε τη λύση (και το μέτρον πάσης ανάλυσης) για όλα τα προβλήματα στο πρόσωπο της κυρίας Φώφης Γεννηματά!

Το αντίστοιχον του "Τίποτα", που υπήρξε για τη Δεξιά ο κ. Αβραμόπουλος, προβάλλει τώρα η κυρία Φώφη Γεννηματά, ήγουν το "Τίποτα" του ΠΑΣΟΚ. Βεβαίως ο κ. Αβραμόπουλος διερχόμενος από δω διερχόμενος από κει, κατέληξε απερχόμενος - ένα φθαρμένο πλέον "Τίποτα", ενώ αντιθέτως η κυρία Φώφη Γεννηματά παραμένει ακόμα ένα άφθαρτο "Τίποτα".

Η αλήθεια είναι ότι το εκλογικό σώμα επιδεικνύει μια προτίμηση σ' αυτά τα "τίποτα" - όσο λιγότερο ενοχλείς (Γιωργάκης), όσο λιγότερο δυσάρεστος γίνεσαι (Γιωργάκης), όσον πιο πιασάρικα ομιλείς (Γιωργάκης), όσον περισσότερο με τα εύκολα ασχολείσαι αντί να κατατρίβεσαι με τα δύσκολα (Γιωργάκης), άλλο τόσον πιο δημοφιλής καθίστασαι (Φώφη).

Εκτός κι αν τα πράγματα δεν είναι έτσι (διόλου απίθανον), οπότε η άφθαρτη Φώφη, η δημοφιλής Φώφη, η λύση για πάσαν δυσπραγίαν Φώφη, αντί για υπερνομάρχης (θέση άλλωστε άνευ προσόντων και ειδικότητας) πάει για Πρωθυπουργός!!!

Αφού το ποσοστό Φώφης θα είναι το μέτρον της ευδόκιμης παρουσίας ΠΑΣΟΚ στις ante portas Δημοτικές Εκλογές, γιατί να μην εξετάσει το ΠΑΣΟΚ στα σοβαρά την εύθυμη αυτή προοπτική (να πάει η κυρία Φώφη για Πρωθυπουργός);

Τα ίδια προβλήματα που έλυσε και ο κ. Σημίτης θα λύσει, σχεδόν κανένα!..». Του Στάθη από τον χτεσινό «Ναυτίλο» του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ