Τετάρτη 22 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση την Παρασκευή 24/1, στο κέντρο «Πύλης Μέγαρον».

-- Η ΚΟΒ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνει από κοινού με το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ εκδήλωση - συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το Σάββατο, 25/1, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της, Αχαρνών 146.

- Προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ, η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση το Σάββατο 25/1/2003 και ώρα 9 μ.μ. στην Ελεούσα («Στην ταβέρνα του Καρβούνη»).

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Ηλιούπολης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 85 χρόνια του Κόμματος, την Κυριακή 26/1, στις 7 μ.μ., στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων και Θησείου του ΚΚΕ καλούν την Κυριακή, 26/1, στις 8.30 μ.μ., στη συνεστίασή τους στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι» στο Κουκάκι.

- Σύσκεψη με θέμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τις συσπειρώσεις και τις συνεργασίες, διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ τη Δευτέρα, 27/1/2003, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιτωλοακαρνανίας. Θα μιλήσει ο Γ. Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίαση που διοργανώνει την Παρασκευή, 31/1, στο κέντρο «Νεφέλη» (Πλούτωνος 4 και Λ. Ειρήνης στο Πέραμα).

- Η ΚΟΒ Παιδείας Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στην Παλλήνη, την Κυριακή 9/2, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τις εξελίξεις στην Παιδεία σε σχέση και με την Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ και την εναλλακτική πρόταση του ΚΚΕ. Ομιλήτρια θα είναι η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ