Τετάρτη 22 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλαλητήρια σε Βόλο - Λάρισα

Συγκέντρωση κατά της αντεργατικής- αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης και κατά των ιμπεριαλιστικών πολέμων διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, αύριο, Πέμπτη, 23 του Γενάρη, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται ότι οι εργαζόμενοι και τ' άλλα λαϊκά στρώματα μπορούν, με τον κοινό αγώνα τους, να σταματήσουν τους εκμεταλλευτές και τους ιμπεριαλιστές, καθώς - όπως υπογραμμίζεται - η δύναμη βρίσκεται στην πλατιά αγωνιστική ενότητα και στην αλληλεγγύη.

Και σημειώνεται πως ο εργαζόμενος λαός παλεύει για:

-- Πλήρη και σταθερή απασχόληση, 7ωρο-35ωρο-5ήμερο, αύξηση μισθών και συντάξεων.

-- Κατάργηση όλων των νόμων που έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις εργασιακές σχέσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση, τις συντάξεις.

-- Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση, δωρεάν Υγεία-Πρόνοια.

-- Δημόσια, δωρεάν Παιδεία σ' όλες τις βαθμίδες της.

-- Να μη γίνει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος κατά του Ιράκ, να μην υπάρξει καμιά συμμετοχή, καμιά εμπλοκή της χώρας μας σ' αυτόν.

Την επομένη, Παρασκευή 24 του Γενάρη, συλλαλητήριο με το ίδιο περιεχόμενο πραγματοποιείται στη Λάρισα - στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Εργατικού Κέντρου - όπως αποφάσισε η διοίκηση του ΕΚΛ, ενώ θα συμμετάσχουν η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας κι άλλοι μαζικοί φορείς του νομού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ