Τετάρτη 22 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Και η Στερεά στις διαδηλώσεις

Ηχηρό μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης θα στείλουν την ερχόμενη Παρασκευή οι εργαζόμενοι και τ' άλλα λαϊκά στρώματα της Στερεάς-Εύβοιας, είτε συμμετέχοντας στο μεγάλο συλλαλητήριο του Ναυπλίου, είτε στα κατά τόπους συλλαλητήρια, στις πρωτεύουσες των νομών, που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, σωματεία και άλλοι φορείς.

Με καθημερινές περιοδείες σε εργοστάσια και άλλους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τα στελέχη και μέλη του ΠΑΜΕ καλούν τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια, ενώ πραγματοποιήθηκαν και συσκέψεις φορέων, με επιτυχία. Ειδικότερα:

Στη Βοιωτία: Συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Λιβαδειάς, αύριο, Πέμπτη 23 του Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., διοργανώνουν η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών, η Επιτροπή Λιβαδειάς της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και άλλοι φορείς της πόλης. Θα ακολουθήσει μαχητικό συλλαλητήριο.

Την Παρασκευή 24 του Γενάρη θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο του Ναυπλίου. Πούλμαν θα αναχωρήσει από Θήβα και Λιβαδειά στις 12.30 μ.μ. Οι πλειοψηφίες της ΠΑΣΚΕ, στα αντίστοιχα Εργατικά Κέντρα, αρνήθηκαν την προκήρυξη στάσης εργασίας, που πρότειναν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων.

Στην Εύβοια: Συγκέντρωση έξω απ' το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της πόλης διοργανώνουν την Παρασκευή 24 του Γενάρη, στις 7 μ.μ., το ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Χαλκίδας της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και τα Σωματεία Οικοδόμων, Εργαζομένων «Κελαϊδίτη», ΚΕΜ, Συνταξιούχων ΙΚΑ, το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ, η ΝΑΣ και η «Αγωνιστική Συμπαράταξη» Δήμου Χαλκίδας.

Στη Φωκίδα: Το Εργατικό Κέντρο, σωματεία του ιδιωτικού τομέα, η ΕΛΜΕ καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση-συλλαλητήριο, που διοργανώνουν την Παρασκευή 24 του Γενάρη, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Περιοδείες και εξορμήσεις στις επιχειρήσεις της περιοχής πραγματοποιούν συνδικαλιστικά στελέχη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ