Σάββατο 31 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Σε εξέλιξη η Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ

Ξεδιπλώνεται και αγκαλιάζει τις πόλεις και την ύπαιθρο η Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Στο επίκεντρο της Εξόρμησης των κομμουνιστών βρίσκεται η ενημέρωση του λαού και η συζήτηση μαζί του για τις ολοκληρωμένες θέσεις του Κόμματος για τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα, η πρόταση του ΚΚΕ για τη συσπείρωση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων σε αντιμονοπωλιακή, αντιιμπεριαλιστική, δημοκρατική κατεύθυνση, η διάδοση του «Ρ», η αύξηση της ακροαματικότητας του «902» και άλλα. Πιο συγκεκριμένα:

- Πολιτικές συγκεντρώσεις πραγματοποιεί η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ σήμερα, Σάββατο 31 Μάη, με ομιλητή το βουλευτή του Κόμματος Αγγελο Τζέκη. Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χωριό Χέρσο, στις 7 μ.μ. και στο Δροσάτο στις 8.30 μ.μ.

- Η ΑΕ Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, την Κυριακή 8 Ιούνη 2003 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Κυδάδειο Κτίριο, στη Μύρινα - Λήμνου, με θέμα «Οι προτάσεις και η δράση της ΚΟ Λήμνου». Στην εκδήλωση θα τιμηθούν με τιμητικό μετάλλιο μέλη, οπαδοί και αντιστασιακοί του νησιού, που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του σοσιαλισμού. Θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ και ο βουλευτής του Κόμματος στο νομό, Σκοπελίτης Σταύρος.

- Σύσκεψη - συγκέντρωση πραγματοποιείται στα Τρίκαλα, την Πέμπτη, 5/6, στις 8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον», με θέμα «Το ΚΚΕ και οι μικροεπαγγελματίες - βιοτέχνες - έμποροι» και ομιλητή τον Σπ. Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Στην Κρήτη

- Σήμερα, Σάββατο, 31/5

  • Στον Αγιο Νικόλαο, πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αγ. Νικολάου στις 7 το απόγευμα με ομιλητή τον Βασίλη Κόκκινο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης.

- Αύριο, Κυριακή 1/6

  • Στα Χανιά, σύσκεψη στην Αγ. Μαρίνα στις 12 το μεσημέρι.

- Τη Δευτέρα 2/6

  • Στο Ηράκλειο, κλιμάκιο της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου.
  • Πολιτική συγκέντρωση στις Αγ. Παρασκιές του Δήμου Ν. Καζαντζάκη, στις 7.30 το απόγευμα, με ομιλητή το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

- Την Τετάρτη, 4/6

  • Στα Χανιά: σύσκεψη, κλαδικών εργατικών ΚΟΒ στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ, στις 9 το βράδυ.
  • Στα Χανιά: σύσκεψη με επαγγελματοβιοτέχνες στο καφενείο Μυλωνάκη, στην οδό Ζημβρακάκηδων 117, στις 8.30 το βράδυ.
  • Στο Ηράκλειο: σύσκεψη στη συνοικία του Ατσαλένιου, στα γραφεία της ΚΟΒ, στις 8 το βράδυ.

- Την Παρασκευή 6/6

  • Στα Χανιά: Περιοδεία στο χωριό Γεράνι του Δήμου Πλατανιά, στις 8.30 το βράδυ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ