Σάββατο 31 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέες φιλειρηνικές δραστηριότητες

- Σήμερα, Σάββατο 31 του Μάη, στις 8.30 μ.μ., στην παραλία της Χαλκίδας (Στρογγυλό) θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις - Αλληλεγγύη των λαών», με συμμετοχή των: Γιάννη Διακογιάννη, δημοσιογράφου-πολεμικού ανταποκριτή, Δημήτρη Καλτσώνη, μέλους της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, Βασίλη Φίλια, καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά, με παράσταση Καραγκιόζη σήμερα, Σάββατο 31 του Μάη, στην πλατεία Μπομποτίνου (οδός Φιλοθέης) στις 7 μ.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης, το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού διοργανώνουν θεατρική βραδιά, σήμερα, Σάββατο 31 του Μάη και ώρα 8 μ.μ., στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου αύριο, Κυριακή 1 του Ιούνη, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γ. Πετρόπουλος, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού διοργανώνει εκδήλωση για την Κούβα με ομιλία και προβολή βίντεο, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», αύριο, Κυριακή 1 του Ιούνη, στις 7 μ.μ.

- Η Αντιπολεμική Κίνηση Γαλατσίου με πρωτοβουλία του αθλητικού ομίλου «ΚΟΡΩΝΙΔΑ», διοργανώνει εκδήλωση αύριο, Κυριακή 1 του Ιούνη, στις 8.30 μ.μ. στο γήπεδο Γαλατσίου, για τη λήξη του τμήματος των ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ παιδιών, αφιερωμένη στα παιδιά του Ιράκ, με αγώνες και ομιλία από την Επιτροπή Ειρήνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ