Σάββατο 31 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε αγωνιστική εγρήγορση όλες οι δυνάμεις

Πρόσωπο με πρόσωπο με εργαζόμενους και κατοίκους της πόλης, επιδιώκει να βρεθεί η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, σε μια προσπάθεια να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν σε εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το μείζον πρόβλημα της ανεργίας, αλλά κυρίως να συζητήσει μαζί τους για την ανάγκη συσπείρωσής τους στα συνδικάτα τους, έντασης της πάλης τους για την περιφρούρηση των δικαιωμάτων τους. Και στα πλαίσια αυτά να τους καλέσει σε μαζική συμμετοχή, αφ' ενός στο συλλαλητήριο κατά της ανεργίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 του Ιούνη στο Σύνταγμα, αλλά και στις παλλαϊκές διαδηλώσεις που διοργανώνει η «Δράση Θεσσαλονίκη 2003» με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη συμπρωτεύουσα.

Ολες οι δυνάμεις της ΚΟΑ έχουν τεθεί σε συναγερμό, εξορμώντας και περιοδεύοντας σε χώρους δουλιάς κυρίως, αλλά όχι μόνο, για να είναι ο μήνας που έρχεται σταθμός αγωνιστικής δράσης και εφαλτήριο νέων πιο δυναμικών αγώνων από κει και έπειτα.

Από τη δραστηριότητα της ΚΟΑ ξεχωρίζουμε τις περιοδείες των προσεχών ημερών, οι οποίες σημειώνεται πως δεν είναι οι μοναδικές, αφού καθημερινά οι κλαδικές αχτίδες της δύναμής της επισκέπτονται τους χώρους ευθύνης τους και αναπτύσσουν πλούσιο διάλογο με τους εργαζόμενους.

- Τη Δευτέρα, 2 Ιούνη, στη ΔΕΗ Ασπροπύργου θα περιοδεύσει ο Λ. Παπακωνσταντόπουλος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, στις 7.30 το πρωί.

- Την Τρίτη, 3 Ιούνη, η ΚΟ Εμποροϋπαλλήλων σχεδιάζει περιοδεία στο πολυκατάστημα «Χόντος Σέντερ» στην Ομόνοια στις 6 μ.μ.

- Την Τετάρτη, 4 Ιούνη, στη ΔΕΗ Καλλιθέας, θα περιοδεύσει ο Σ. Ραυτόπουλος, στις 7.30 π.μ.

- Την Τρίτη, 10 Ιούνη, στις 3.30 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο πολυκατάστημα «Λαμπρόπουλος».

- Επίσης, την Τρίτη 10/6, στις 7.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στη ΔΕΗ στα Καμίνια.

- Την Πέμπτη 12 Ιούνη, στις 3.30 το μεσημέρι, στο «Πράκτικερ» Ταύρου.

- Στις 17/6 στελέχη της ΚΟΑ θα περιοδεύσουν στην «ΕΛΑΪΣ», στις 7.30 το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ