Σάββατο 31 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Τους ενοχλούν τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα...

Καταγγελία της ΝΕ Χανίων για επιχείρηση «αποκαθήλωσης» πανό του ΚΚΕ

ΧΑΝΙΑ.--

Την προκλητική ενέργεια αφαίρεσης πανό του ΚΚΕ από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στα Χανιά, με το σύνθημα «Εξω το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι από τη Σούδα», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανιών του ΚΚΕ.

Η ΝΕ στην ανακοίνωση σημειώνει πως δε γνωρίζει αν πρόκειται για ενέργεια της Δημοτικής Αρχής, η οποία πριν λίγο καιρό είχε σβήσει αντίστοιχο σύνθημα από το δημοτικό κήπο, γιατί όπως ισχυρίστηκε «ρύπαινε το χώρο», ή αν πρόκειται για ενέργεια άλλων μηχανισμών, που πριν λίγες μέρες πραγματοποίησαν αντίστοιχη ενέργεια, στον Αποκόρωνα, κατεβάζοντας πανό του ίδιου περιεχομένου.

Και προσθέτει: «Οποιοι και αν είναι αυτοί, δηλώνουμε ότι κανείς δε θα εμποδίσει την πολύμορφη δράση του ΚΚΕ. Να είναι σίγουροι ότι οι προκλήσεις τους δε θα περάσουν. Θα βρουν την πρέπουσα απάντηση. Οσο αυτοί προκαλούν τόσο οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες θα δυναμώνουν και θα πολλαπλασιάζουν την πολιτική τους δράση. Θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για συσπείρωση και κοινή δράση των αντιιμπεριαλιστικών αντιμονοπωλιακών δυνάμεων. Για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα μας. Για τη συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου πάλης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ