Σάββατο 31 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΤ
Τους ενοχλεί η δράση των κομμουνιστών

Την αντιΚΚΕ και αντισοσιαλιστική επιχείρηση που εκδηλώνεται στα ΜΜΕ και μέσα από την ΕΡΤ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Αχτίδα Τηλεπικοινωνιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Τα ΜΜΕ, σε διατεταγμένη υπηρεσία, τονίζεται, εφαρμόζουν εδώ και χρόνια, μια απροκάλυπτη αντιΚΚΕ τακτική, με στόχο να αποσιωπήσουν, να διαστρεβλώσουν, να φιμώσουν τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ, αλλά και του ταξικού εργατικού κινήματος, αναφέρεται και προστίθεται:

Ο ρόλος της ΕΡΤ σ' αυτή τη συμπαιγνία είναι πολύ σημαντικός. Πέρα από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, για τα προσχήματα, εξαιρέσεις, η ΕΡΤ εφαρμόζει και αυτή την ίδια τακτική. Αλλεπάλληλες είναι οι αντισοβιετικές, αντισοσιαλιστικές εκπομπές της. Ομως αυτά δε φαίνεται να επαρκούν. Η παρουσία και παρέμβαση των μελών του ΚΚΕ στους χώρους, μέσα στους εργαζόμενους, θεωρούν πως είναι κάτι ανεπίτρεπτο. Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται η χυδαία, υβριστική και τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο σ. Π. Σιδηρόπουλος από στελέχη της εταιρίας, με απειλητικές εκφράσεις του τύπου: «Θα σε στείλουμε πίσω στην Τσεχία», δε θα μοιράζεις υλικά του κόμματός σου (στην ΕΡΤ) κ.ά. Είχε προηγηθεί το σχίσιμο ανακοινώσεων και αφισών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ από κάποιους «άγνωστους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ