Σάββατο 31 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Φιλαράκια»...

Σαν ...παλιά φιλαράκια που είχαν χρόνια να ιδωθούν τα λέγανε χτες ο Κουφοντίνας με τον πρώην διοικητή των ΕΚΑΜ (Μαυρουλέας) στη δίκη της «17Ν». Τόσο που ούτε ο πρόεδρος του δικαστηρίου μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και σχολίασε... ξεπροβοδίζοντας τον Μαυρουλέα: «Αφού ξανασυναντηθήκατε (Κουφοντίνας - Μαυρουλέας), θυμηθήκατε τα περασμένα, χαρήκατε και οι δύο, πάτε τώρα στο καλό κύριε μάρτυς»!

Ασχετο: Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή, σε συνέντευξή του - στη ΝΕΤ - ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., κ. Νασιάκος, ερωτηθείς πώς έβρισκαν τις πληροφορίες οι της «17Ν» για τα χτυπήματά τους, απάντησε (όλο σοβαρότητα) ότι ήταν ...«καλοί αναγνώστες εφημερίδων»! (σ.σ.: Με την ίδια σοβαρότητα αποδέχτηκαν την απάντησή του ως ...σοβαρή και οι δημοσιογράφοι που τον ρώτησαν...).

ΥΓ: Η στήλη δεν έχει πληροφορίες αν ο εκάστοτε «Μαυρουλέας» ετύγχανε να διαβάζει την ίδια ...εφημερίδα με τον Κουφοντίνα. Ως εκ τούτου (και με βαθύτατη θλίψη) δηλώνουμε ότι δεν δυνάμεθα να συμβάλουμε στη συγκεκριμένη φάση της επιχείρησης «εξάρθρωση»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ