Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ το σχέδιο τσιμεντοποίησης των πάντων!

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την καταστροφική αντιδασική πολιτική της ΝΔ

Σε ένα απροκάλυπτο έγκλημα κατά του λαού και του φυσικού πλούτου της χώρας προχωρά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας την καταστροφική, αντιδασική πολιτική της ΝΔ.

Οι κυβερνώντες, αποκαλύπτοντας τους απώτερους στόχους που είχαν, όταν μαζί με τη ΝΔ ψήφιζαν την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος, χτες στο Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισαν ομόφωνα: Την προώθηση ρυθμίσεων για την εμπορευματοποίηση της δασικής γης. Τη νομιμοποίηση των μεγαλοκαταπατητών και μεγαλοτσιφλικάδων. Την αναγνώριση ανύπαρκτων ιδιοκτησιών ιδιωτών και παραχώρηση κυριότητας σε δημόσια δασική περιουσία. Τον αποχαρακτηρισμό εκατομμυρίων στρεμμάτων δασών και δασικών εκτάσεων. Τη νομιμοποίηση των παράνομων αλλαγών χρήσης κ.ο.κ. Σχετική ανακοίνωση-καταγγελία των κυβερνητικών μεθοδεύσεων εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Αλ. Παπαρήγα δήλωσε: Βρισκόμαστε μπροστά στο έγκλημα του αιώνα. Ολα αυτά που σχεδιάζει η κυβέρνηση θα οδηγήσουν σε μια πλήρη τσιμεντοποίηση των πάντων. Κυριολεκτικά, από την επόμενη γενιά θα λείπει χώμα και νερό. Βεβαίως, ο στόχος είναι τα κέρδη. Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να γίνει.


ΣΕΛ.  10   -   11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ