Τετάρτη 26 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

H σύνδεση

Ρίου - Αντιρρίου

«Το όνειρο του Χαρίλαου Τρικούπη έγινε πλέον πραγματικότητα. Χθες τοποθετήθηκε και ο τελευταίος αρμός σύνδεσης μεταξύ της γέφυρας πρόσβασης του Ρίου και της κυρίως γέφυρας. Εκτιμάται, ότι η γέφυρα θα παραδοθεί στην κυκλοφορία μεταξύ 12 και τέλους Αυγούστου, ενώ η τιμή των διοδίων καθορίζεται στα 9 ευρώ και 72 λεπτά για τα ιδιωτικά αυτοκίνητα» (Το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

Ραδιοτηλεόραση

και διαπλοκή

«Χωρίς αποκάθαρση και έλεγχο του ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, δεν μπορεί να παταχθεί το σύστημα παραεξουσίας, που έχει οικοδομηθεί με την εκμετάλλευση των μέσων ενημέρωσης για αλλότριους σκοπούς. Η κυβέρνηση και η Βουλή πρέπει να το συνειδητοποιήσουν και, αν θέλουν να εξυγιάνουν την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση, να αναμορφώσουν και το ίδιο το ΕΣΡ και το πλαίσιο λειτουργίας του» (Από το κύριο άρθρο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»).

Η υπερχρέωση

των νοικοκυριών

«Αυξάνει, κατά περίπου ένα δισ. ευρώ το μήνα, η "εξάρτηση" των ελληνικών νοικοκυριών από τον τραπεζικό δανεισμό. Μέσα στους τρεις πρώτους μήνες του 2004, το χρέος τους σε στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια αυξήθηκε κατά 2,6 δισ. ευρώ, αγγίζοντας τα 42,6 δισ. ευρώ» (Το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ