Τρίτη 15 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ετεροχρονισμένες αλήθειες

Το είπε ο ένθερμος οπαδός των ιδιωτικοποιήσεων Α. Ανδριανόπουλος - εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υπουργός Εμπορίου στην κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη - και γι' αυτό έχει αξία.

Σε μια εκπομπή του στο «Φλας 9,61» (12.6.2004) ανάμεσα στα άλλα ο Α. Ανδριανόπουλος είπε: Ως υπουργός Εμπορίου, πριν 12 ή 13 χρόνια, δέχτηκε μια αντιπροσωπεία Αμερικανών που επέστρεφε απ' την Πολωνία η οποία τότε είχε Πρόεδρο τον Λεχ Βαλέσα. Ο τελευταίος, λοιπόν - όπως το μετέφεραν οι Αμερικανοί στον Α. Ανδριανόπουλο - τους είπε: «Ο,τι είδε το μάτι σας πωλείται, με μία μόνο προϋπόθεση: Τη διατήρηση του 40% των θέσεων εργασίας».

Εκεί κατάλαβα ότι είχε λήξει η ιστορία των ιδιωτικοποιήσεων, σχολίασε ο Α. Ανδριανόπουλος, υπονοώντας ότι το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων που έβαλε μπροστά η τότε κυβέρνηση της ΝΔ και συνέχισε μετέπειτα το ΠΑΣΟΚ δεν έπιανε μπάζα μπροστά στις ευκαιρίες που πρόσφεραν οι «δημοκρατικά αναγεννημένες» πρώην σοσιαλιστικές χώρες.

Α, ρε ...αντιδραστικό ΚΚΕ, που θα 'λεγε και ο Γ. Παπανδρέου -συναγωνιστής του Α. Ανδριανόπουλου - ταυτίζεσαι με τις ακροδεξιές δυνάμεις στη Δυτική Ευρώπη, γιατί ποτέ δεν κατάλαβες την κοσμογονία των ανατροπών στο ανατολικό τμήμα της...

Ευτυχώς, κάποτε κάποτε κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ