Σάββατο 19 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Πολιτική κριτική... »

«

Δεν ανήκω βεβαίως - παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον Γιώργο Παπανδρέου να πείσει για το αντίθετο - στο συντηρητικό φασιστικό τόξο της Ευρώπης, επειδή είμαι υπέρ της διάλυσης της ΕΕ», δήλωσε με καυστική διάθεση ο επικεφαλής της Παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα» Αγάπιος Σαχίνης, στην προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχολιάζοντας σκωπτικά τις προεκλογικές αντικομμουνιστικές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«

Και, βεβαίως, είμαι πολύ σίγουρος ότι και ο Γιάννης ο Μπουτάρης δεν αισθάνεται καθόλου άσχημα που συνεργάζεται και ταυτίζει τα βήματά του με έναν που, για τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, βρίσκεται στο φασιστικό ευρωπαϊκό τόξο» συνέχισε ο Αγάπιος Σαχίνης, κάνοντας «πάσα» στον Γιάννη Μπουτάρη που πήρε το λόγο και καταδίκασε, με τη σειρά του, όσα είχε πει στη συνέντευξη Τύπου του Ζαππείου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«

Φυσικά και δε συμφωνώ με τη ρήση του και θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι εγώ δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ, συνεργάζομαι. Η δική μου συνεργασία με τον Αγάπιο και προσωπικά αλλά και σε άλλα επίπεδα είναι εξαιρετικά καλή και βασίζεται, πέρα από την αγάπη μου για την τοπική αυτοδιοίκηση και σε άλλους δεσμούς, που δεν είναι της ώρας».

Μετά απ' όλα αυτά, ο μοναδικός που απέμεινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να υπερασπιστεί το αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ο «πιστός» Σπύρος Βούγιας, ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να το... αναβαθμίσει, χαρακτηρίζοντάς το «πολιτική κριτική»...


Π.Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ