Τρίτη 3 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Είδηση το «Ζέπελιν»;

Χτες η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη» κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Ζητά την παύση λειτουργίας των συστημάτων παρακολούθησης του αερόπλοιου «Ζέπελιν» και η εκδίκαση αναμένεται την Πέμπτη.

Το σημαντικό αυτό γεγονός - όπως και τόσα άλλα που πραγματικά αφορούν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων - δεν καλύφθηκε από τα λεγόμενα αντικειμενικά, αμερόληπτα, ανεξάρτητα, μεγάλα, έγκυρα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δη τα ηλεκτρονικά, με εξαίρεση τον «902». Ούτε καν η κρατική ΕΡΤ ήταν εκεί να καλύψει την κατάθεση της αίτησης. Η κατά τ' άλλα δημόσια ραδιοτηλεόραση, που όπως υποστηρίχτηκε πρόσφατα - σε παράσταση διαμαρτυρίας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» στον πρόεδρό της - ουδέποτε αποσιωπά τέτοιες ενέργειες και πάντα ενημερώνει με πληρότητα...

Καθότι τέτοιες υποθέσεις είναι πολύ σοβαρές. Καθότι λίγες ελπίδες υπάρχουν να καλυφθούν από όλους αυτούς τους ταγούς της ενημέρωσης, το βάρος όλο πέφτει στον ελληνικό λαό και τις κοινωνικές του οργανώσεις. Με ή άνευ ενημέρωσης από τους προαναφερόμενους, να «ψαχτούν», να αμφισβητήσουν, να μάθουν, να εντείνουν την πάλη τους, για να καταργηθούν στην πράξη νόμοι, μέτρα και αποφάσεις που στοχεύουν τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματά μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ