Τρίτη 3 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Οι λωρίδες της ταλαιπωρίας

Στα «βαθιά» έπεσαν οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας, τη δεύτερη μόλις μέρα των μέτρων για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων λόγω των Ολυμπιακών λωρίδων. Τα προβλήματα φάνηκαν για άλλη μία φορά κυρίως στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, όπου τα νεύρα των οδηγών κτυπούσαν «κόκκινο» καθώς σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων τόσο από τα φανάρια της Κηφισιάς όσο και στη στροφή για το Ολυμπιακό Χωριό.

Από την άλλη, παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισαν και οι οδηγοί που κινήθηκαν στον κόμβο των Αμπελοκήπων αλλά και στη Δουκίσσης Πλακεντίας, στους σταθμούς του μετρό και του προαστιακού λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων επάνω στη Λεωφόρο.

Πάντως, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Παναγιώτης Αδαμίδης, δήλωσε χτες στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ», πως αν «και είναι η δεύτερη μέρα εφαρμογής του μέτρου βλέπουμε ότι υπάρχει σεβασμός» για το μέτρο. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αν και τώρα ο «σκοπός είναι να είμαστε χαλαροί» σε ό,τι αφορά τα πρόστιμα, «κάθε μέρα που περνάει θα είμαστε πιο αυστηροί».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα μέτρα στην κυκλοφορία αλλά και στη στάθμευση των αυτοκινήτων θα ισχύσουν μέχρι το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, καθημερινά, από τις 06:30 το πρωί έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα. Το μέτρο για τον Πειραιά θα τεθεί σε εφαρμογή στις 9 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ