Τρίτη 3 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Mac Cola Bank

Του Δημήτρη Χαντζόπουλου, από τα ΝΕΑ
Του Δημήτρη Χαντζόπουλου, από τα ΝΕΑ
Περάστε κόσμε! Μόνο με 10 ευρώ μπορείτε να θαυμάσετε την κινητή διαφήμιση της Μπόταφον στα προκριματικά. Μόνο με 20 ευρώ την επιπλέουσα σε γλυκό νερό διαφήμιση της Αρπα Μπανκ.

Και μην κοροϊδεύετε παρακαλώ τους «εθελοντές». Τουλάχιστον αυτοί ψωνίστηκαν για λίγο με τη «Μεγάλη Ιδέα». Τι να πεις για τα εκατομμύρια των φτωχοδιάβολων που επιμένουν να ψηφίζουν εθελοντικά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και συμπληρωματικά να ανάβουν και κερί στον «κουμπάρο» Τσοχα-τζο-γιάννη που τους υποσχέθηκε άμα βγει στην κυβέρνηση να κάνει κάτι για να ενταχτεί το παιδί σε κάποιο πρόγραμμα «απόκτησης εργασιακής εμπειρίας»!

Την υποκριτική απονομή του πρώτου χρυσού στους εργάτες από την αρμόδια υφυπουργό θα την αφήναμε να την πάρει το ποτάμι. Αλλά βγάζει μάτι εκείνο το «Ελληνες εργάτες». Πού στα Ολυμπιακά έργα; Οπου ήδη όχι μόνο απολύονται σωρηδόν οι χιλιάδες αλλοδαποί αλλά και απελαύνονται σιωπηρώς αρκετοί από αυτούς τους πραγματικά χρυσοφόρους.

Καλό χειμώνα! Πώς; Νωρίς είναι ακόμα; Για ρωτήστε και τους Ιταλούς παραδίπλα να σας πουν τι σημαίνει «τέλος συμβάσεων». `Η μήπως επειδή ο χειμώνας προβλέπεται «θερμός» δεν πρέπει να πάρουμε μέτρα από τώρα;

Υπάρχουν, βέβαια, κι αυτοί που επιμένουν «αριστερά», στο πνεύμα του «πολυλογικού εκσυγχρονισμού» που λέει κι ο Μουζέλης. Ζντούπ!

ΥΓ. Σχολιάζοντας τον υπόλοιπο Τύπο χάνουμε τη χαρά να μιλήσουμε για τα δικά μας. Ας κάνουμε μια εξαίρεση: Αναζητήστε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη το κείμενο του Αντωνάκου στον κυριακάτικο «Ρ». Και μην «ψαρώνετε». Γιατί αυτοί μπορεί να ήρθαν για να μείνουν, αλλά πάντα υπάρχει και ο ξενοδόχος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ