Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Κάλεσε τα στελέχη σε εκλογική ετοιμότητα

Να είναι «μάχιμα» και έτοιμα και για τις «οποιεσδήποτε εκλογικές αναμετρήσεις», κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της ολομέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης (ΕΣΥΑΝ) που έγινε χτες το απόγευμα στο Καστρί.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενισχύοντας την αντιπαράθεσή του με τη ΝΔ, κατηγόρησε την κυβέρνηση «για την παρωδία της απογραφής», η οποία όπως είπε «εξελίσσεται σε πραγματική τραγωδία για την ελληνική οικονομία». Ο Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του επιχείρησε να μεταθέσει τα λαϊκά προβλήματα στην «καταστροφική λογιστική» της κυβέρνησης αποφεύγοντας να καταδικάσει την αντιλαϊκή της πολιτική, της οποίας άξιος υποστηρικτής είναι το κόμμα του.

Η χτεσινή συνεδρίαση του ΕΣΥΑΝ του ΠΑΣΟΚ, έγινε ενόψει της εξόρμησης που προγραμματίζουν τα στελέχη του, στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ, ενόψει του συνεδρίου του.

Οι κατευθύνσεις που έδωσε ο Γ. Παπανδρέου χτες προσπάθησαν να διασαφηνίσουν το χαρακτήρα που πρέπει να φιλοδοξούν να δώσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο «διάλογο». Μεταξύ άλλων ο Γ. Παπανδρέου, κάλεσε τα στελέχη του κόμματος «να δουν με κριτικό μάτι τις αδυναμίες του κινήματος», χωρίς βέβαια να τους ζητήσει να... κριτικάρουν την πολιτική του, ενώ υποστήριξε ότι στο διάλογο πρέπει να συμμετέχει «η νέα εργατική τάξη της χώρας»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ